Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021

Εργοδότες στην εστίαση θα ρωτούν τους εργαζόμενους αν εμβολιάστηκαν και θα αναρτούν ταμπέλα

Σύμφωνα με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν

Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο επιχειρηματίας θα έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει τους πελάτες του για το αν όλο το προσωπικό του είναι εμβολιασμένοι ή όχι.


Σύμφωνα με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν και όπως επεσήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σε όλο το δημόσιο και ιδιωτικό οι εργοδότες έχουν το δικαίωμα να ζητούν πληροφόρηση σχετικά με τον εμβολιασμό των εργαζομένων.


Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε επίσης, ότι ένα από τα τρία σηματάκια που θα μπορούν κατεβάσουν οι επιχειρηματίες από το gov.gr θα μπορεί να πληροφορεί ο επιχειρηματίας τους πελάτες του για το αν όλο το προσωπικό του είναι εμβολιασμένοι ή όχι.


«Με αυτό τον τρόπο θα μπορεί ο καθένας μας να κρίνει εάν θέλει να εισέλθει σε ένα κλειστό χώρο ή όχι, και θα γνωρίζει ακριβώς και το μέγεθος του κινδύνου που αναλαμβάνει», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.


Αυτή η ενημέρωση στην ουσία ανοίγει το δρόμο στους εργοδότες να ζητούν από τους εργαζόμενους πληροφόρηση για το αν έχουν εμβολιαστεί οι εργαζόμενοι γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις.

3 σχόλια:

  1. ακόμα τους χαιδεύεται ? πολύ δημοκρατία δεν κάνει.Πρόστιμα σε όποιους χωρίς λόγο δεν εμβολιάζονται ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως να τους βάλουν και κουδούνια? Ρε πάτε καλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365