Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Από τον Αλμωπό στην Δόξα Δράμας ο Άγγελος Μουτζούρης

Άλλη μια αποχώρηση από τον Αλμωπό
Παρελθόν αποτελεί από τον Αλμωπό Αριδαίας ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Άγγελος Μουτζούρης, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Δόξα Δράμας.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του Άγγελου Μουτζούρη.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός, που ξεχωρίζει για το ύψος του (1.92), θεωρείται από τα σπουδαιότερα ταλέντα που ανέδειξε η Πέλλα τα τελευταία χρόνια, πανηγυρίζοντας ως ενεργό στέλεχος δυο συνεχόμενες ανόδους με τον Αλμωπό Αριδαίας, ενώ νωρίτερα αγωνίστηκε στην Κ19 του ΠΑΟΚ.

Καλωσορίζουμε τον Άγγελο στην οικογένεια των “Μαυραετών” και ευχόμαστε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με πολλές νίκες.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365