Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Τροχαίο στην Καβάλα: Πατέρας ενός βρέφους ο οδηγός της μηχανής – Μάνα και γιος τα άλλα δύο θύματα

Δυο σοκαριστικές οικογενειακές ιστορίες…

Τρεις ανθρώπινες ζωές χαμένες, δυο οικογένειες να θρηνούν. Αυτό έμεινε μετά το τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα, όπου τρεις άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο το βράδυ της Παρασκευής, 23.07.2021.


Τρεις είναι επίσης και οι σοβαρά τραυματίες από τη νέα τραγωδία που γράφτηκε στην άσφαλτο, στην περιοχή του Περιγιαλίου, απέναντι από τη δομή φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων, λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

Δυο σοκαριστικές οικογενειακές ιστορίες…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός οδηγός της μηχανής που συγκρούστηκε με το ΙΧ αυτοκίνητο και σκοτώθηκε ακαριαία ήταν από την Καβάλα και πατέρας ενός βρέφους που επρόκειτο, μάλιστα, να βαφτίσει τον επόμενο μήνα…


Οι άλλοι δύο νεκροί, ήταν μια μητέρα με το γιο της, αγνώστων λοιπών στοιχείων μέχρι αυτή τη στιγμή, που προέρχονταν από την πόλη της Δράμας και ήταν καλεσμένοι στον γάμο που έμελλε να συνοδευτεί από αυτή την ανείπωτη τραγωδία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365