Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Τροχαίο στην Καβάλα: Τραγωδία πριν τον γάμο – Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Πώς έγινε το τροχαίο στην Καβάλα

Αυτό που συνέβη στην Καβάλα νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, 23.07.2021, δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Ένα τροχαίο με τρεις νεκρούς, δύο εκ των οποίων περίμεναν για να μπουν σε κέντρο όπου είχε προγραμματιστεί να γίνει γαμήλια δεξίωση…


Η πρώτη ενημέρωση από τα τοπικά Μέσα έκανε λόγο για δύο τουλάχιστον νεκρούς, ωστόσο πλέον αναφέρεται πως οι νεκροί είναι τρεις.

Πώς έγινε το τροχαίο στην Καβάλα

Η σύγκρουση σημειώθηκε στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού. Σύμφωνα με το proininews.gr, ένα ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανή που εξετράπη της πορείας της και παρέσυρε πεζούς που βρίσκονταν κοντά στην είσοδο ενός κέντρου διασκέδασης.

        
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το kavalapost.gr, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από το κέντρο διασκέδασης, στο οποίο γινόταν το γλέντι γάμου, επιχείρησε να κάνει αναστροφή στο δρόμο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την μοτοσυκλέτα που πήγαινε κανονικά στην πορεία της.

Πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το αποτέλεσμα αυτής της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν να χάσει ακαριαία τη ζωή του ο οδηγός της μοτοσυκλέτας. Επίσης έχασαν τη ζωή τους και ακόμα δύο άνθρωποι που έτυχε να βρίσκονται έξω από το συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης και παρασύρθηκαν από τη μοτοσυκλέτα, ενώ τραυματίστηκαν και άλλοι που ήταν στο σημείο, ορισμένοι από τους οποίους σοβαρά.


Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία ασθενοφόρα και ισχυρή αστυνομική δύναμη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365