Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021

Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας: Έκτακτη ανακοίνωση προς τους κατοίκους της Ξιφιανής

Ανακοίνωση

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Ξιφιανής ότι, προσωρινά έχουν τεθεί σε λειτουργία οι εφεδρικές γεωτρήσεις του χωριού λόγω σοβαρής βλάβης της κύριας γεώτρησης.

Παρακαλούμε τους κατοίκους για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να μην χρησιμοποιούν αλόγιστα το νερό και να μην ποτίζουν όσο είναι σε λειτουργία οι εφεδρικές γεωτρήσεις.

Μεριμνούμε ήδη, για την άμεση  επιδιόρθωση της  κύριας γεώτρησης, η ολοκλήρωση της οποίας θα γίνει εντός 24 ωρών.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365