Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Πρόγραμμα αποκομιδής σύμμεικτων απορριμμάτων του Δήμου Αλμωπίας

Δελτίο Τύπου

Η διαχείριση των στερεών αποβλήτων είναι ένα θέμα πολύπλοκο με οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές διαστάσεις. Είναι απαραίτητη η ουσιαστική συνεργασία μεταξύ των υπεύθυνων Υπηρεσιών και των παραγωγών, των εμπόρων και των καταναλωτών, εάν θέλουμε να πετύχουμε μια ορθολογική και ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων. Το σημαντικότερο βήμα προς τα εμπρός, είναι η ατομική μας προσπάθεια.

Ξεκινώντας από σήμερα αλλάζουμε τα δεδομένα, δημοσιεύοντας το πρόγραμμα αποκομιδής των σύμμεικτων απορριμμάτων από τους οικισμούς του Δήμου Αλμωπίας, με σκοπό την ορθότερη διαχείριση των απορριμμάτων και έναν Δήμο καθαρότερο!



Το πρόγραμμα διαφοροποιείται σε περιπτώσεις:

1. Παροδικής αύξησης του πληθυσμού σε κοινότητες με περιόδους συγκομιδής κερασιών, αυξημένης τουριστικής κίνησης κλπ.

2. Συνεχόμενων αργιών

3. Απρόβλεπτων καταστάσεων όπως βλάβες απορριμματοφόρων κλπ.


Ακόμη από Δευτέρα έως Παρασκευή, υπάρχει απογευματινό δρομολόγιο απορριμματοφόρου οχήματος για την ενίσχυση του έργου της καθαριότητας.


Παρακαλούνται οι πολίτες να εναποθέτουν τα απορρίμματα τους στους κάδους πριν από την ημέρα αποκομιδής. Επίσης όταν παρατηρούν τον κάδο γεμάτο από απορρίμματα, να μην εναποθέτουν τα απορρίμματα τους έξω από τους κάδους.


Για περισσότερες πληροφορίες και για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων, οι πολίτες μπορούν να καλούν το Τμήμα Καθαριότητας στο τηλέφωνο 2384023215.


Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ 

ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ


ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΝΑΝΟΥ



1 σχόλιο:

  1. Πες εκεί στους εργάτες Πολυξένη,όταν αδειάζουν τους κάδους να μην τους παρατάνε όπου να ναι,επειδή βαριουντε να περπατήσουν μισό μέτρο ακόμα.
    Άντε γιατί την επόμενη φορά που θα το κάνουν θα τους πιάσω και θα τους βάλω μέσα στους καδους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365