Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021

Αλμωπία: Ολοκληρώθηκε η κατασκευή αρδευτικού δικτύου στην Μηλιά

Διαβάστε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Γιάννη Κετικίδη

Διαβάστε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Γιάννη Κετικίδη:

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή αρδευτικού δικτύου στην Μηλιά μήκους 700 μέτρων. Μια περιοχή χωρίς δυνατότητες άρδευσης τα τελευταία χρόνια, πλέον είναι πλήρως αρδευόμενη και συνδέεται μάλιστα με 2 αρδευτικές γεωτρήσεις για την πλήρη κάλυψη όλων των απαιτήσεων! 

Ένας πολύ μεγάλος κάμπος παίρνει ζωή ξανά! 


Συνεχίζουμε με παρόμοιες δράσεις και σε άλλες τοπικές κοινότητες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365