Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 21/7 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, μια επική αποστολή βελτίωσης της υγείας σας ξεκινά! Η λαμπερή Αφροδίτη περνά στη γήινη Παρθένο και ενεργοποιεί τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας μέχρι τις 16 Αυγούστου. Αν η καθημερινότητά σας περιλάμβανε τηγανητές πατάτες και δροσερή σαγκρία, απαιτούνται αλλαγές στις διατροφικές σας συνήθειες.
Επιλέξτε φρούτα και λαχανικά που κατακλύζουν την αγορά αυτή την εποχή, στραφείτε στα επιδόρπια χωρίς γλουτένη. Αρχίστε να ασκείστε τακτικά, έχοντας υπόψιν ότι η Αφροδίτη είναι και θεά του έρωτα… Γιατί να μην μετατρέψετε αυτές τις πρακτικές, σε δραστηριότητες για δύο;

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η γοητεία σας εκτοξεύεται! Μέχρι τις 16 Αυγούστου, η καλαίσθητη Αφροδίτη που σας κυβερνά θα διαμένει στον εντυπωσιακό 5ο Οίκο σας.
Υπό αυτή την αισθησιακή ατμόσφαιρα, η ερωτική σας ζωή λαμβάνει την ορμή του ταύρου που αντιπροσωπεύετε. Αν σας ενδιαφέρει ένα άτομο που μένει σε απόσταση, βρείτε έναν έξυπνο τρόπο να βρεθείτε πιο κοντά του.
Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, τολμήστε να κάνετε τη «συζήτηση»… Και δεν αποκλείεται να βάλετε κι άλλα κλειδιά στο μπρελόκ σας ή ένα δακτυλίδι να στολίσει ένα δάκτυλο. Πάντως αρχίζει για εσάς ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο ζωής! 

ζώδια σήμερα 21/07 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, ώρα να κλείσετε την τηλεόραση και να ασχοληθείτε με το σπιτικό σας! Η Αφροδίτη της διακόσμησης θα διαμένει στην Παρθένο και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού μέχρι τις 16 Αυγούστου. Τώρα θα αποζητήσετε την ομορφιά και αρμονία στους χώρους σας, μέσα από μια ανανεωτική διάθεση. Αν δεν συζείτε ήδη με το ταίρι σας, δεν αποκλείεται να το κάνετε σε μια καινούργια στέγη. Επίσης, ενδέχεται να μπει μια σημαντική γυναίκα στον κύκλο σας τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Να παραμείνετε ανοικτοί για προσωπικές ή επαγγελματικές συμπράξεις!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, καιρός να βγείτε από το καβούκι σας! Η ζωηρή Αφροδίτη θα διαμένει στον εξωστρεφή 3ο Οίκο σας μέχρι τις 16 Οκτωβρίου. Με τονωμένη την κοινοτική διάθεσή σας, οι πνευματώδεις διάλογοι μπορούν να φέρουν γνωριμίες με πολλές προοπτικές. Αυτή είναι η ευκαιρία να οργανώσετε τις διακοπές σας, ακόμα κι αν δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά σας. Είναι βέβαιο ότι ο κύκλος των επαφών σας θα διευρυνθεί, ενώ οι αδέσμευτοι έχουν πιθανότητες να βρουν ταίρι. Σε δημιουργικό επίπεδο, αυτός ο γόνιμος κύκλος ευνοεί τη γραφή αλλά και την ενασχόληση με χειροτεχνήματα!

ζώδια σήμερα 21/07 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, προσεγγίζετε τα όρια της εξουθένωσης! Η εξωστρεφής Αφροδίτη διέμενε στα εδάφη σας από τις 27 Ιουνίου, δελεάζοντάς σας με κάθε είδους κοινωνικές ή/και κοινοτικές δράσεις. Ευτυχώς τώρα η ταχύτητά σας θα μειωθεί κάπως, χάρις στο πέρασμα της ερωτικής θεάς στην Παρθένο. Από εκεί, μέχρι τις 16 Αυγούστου θα φορτίζει τον 2ο Οίκο σας της σταθερότητας. Στραφείτε στην αναζωογόνησή σας, αρνηθείτε προσκλήσεις που δεν σας ενθουσιάζουν, αφιερώστε χρόνο στην προσωπική σας φροντίδα. Δοκιμάστε τον χορό και τα χαλαρωτικά μασάζ. Αν πρόκειται να κάνετε κάποιες αγορές, επιλέξτε να επενδύσετε στην ποιότητα έναντι της λάμψης!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, στρέψτε όλη την τρυφερότητά σας… στον εαυτό σας! Η ζωηρή Αφροδίτη θα διαμένει στα εδάφη σας μέχρι τις 16 Αυγούστου, φορτίζοντας τον 1ο Οίκο σας της ατομικής σας φροντίδας. Αν και θα σας προκύψουν πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, θα προτιμάτε τη δική σας συντροφιά. Αυτή είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε μια ανανέωση ή μια τολμηρή αλλαγή και στην εμφάνισή σας… Το βέβαιο είναι ότι δικαιούστε να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας! 

ζώδια σήμερα 21/07 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, πρόκειται για έρωτα ή για ψευδαίσθηση; Με τη σαγηνευτική Αφροδίτη στον ονειροπόλο 12ο Οίκο σας μέχρι τις 16 Αυγούστου, ίσως δυσκολευτείτε να τα διαχωρίσετε! Αν έχετε κάνει μια γνωριμία πρόσφατα, περάστε κάτω από την επιφάνεια και την εικόνα του εν λόγω ατόμου… Πρέπει να εντοπίσετε τις πραγματικές του ποιότητες. Αν είστε δεσμευμένοι, αυτή είναι η χρυσή σας ευκαιρία να κάνετε πιο αρμονική την ατμόσφαιρα της σχέσης. Ένας ειλικρινής διάλογος μπορεί να κάνει θαύματα… Και αν δεν μπορείτε να τον κάνετε μόνοι σας, ζητήστε τη βοήθεια ενός ουδέτερου ατόμου ή ενός συμβούλου! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, σκεφτείτε έξω από τα «ρομαντικά» δεδομένα! Η ερωτική Αφροδίτη θα διαμένει στην Παρθένο και τον καινοτόμο 11ο Οίκο σας, μέχρι τις 16 Αυγούστου. Τώρα τολμήστε να πειραματιστείτε όσον αφορά τα ραντεβού, μιας και πρόκειται για τομέα που αφορά και την τεχνολογία: Κάθε προσέγγιση θα έχει αίσια έκβαση, ακόμα και όσες ξεφεύγουν από τις συνήθεις επιλογές σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, προτιμήστε τις πιο χαλαρές και διεγερτικές δραστηριότητες με το ταίρι σας – με διάθεση πειραματισμού!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, δεν υπάρχει όριο στις ρομαντικές σας διεκδικήσεις! Η αισθησιακή Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών, μέχρι τις 16 Αυγούστου. Το μυαλό σας θα εστιάσει σε θέματα και στόχους καρδιάς, είναι η στιγμή που πρέπει να απαιτήσετε μόνο το καλύτερο. Με τον τομέα σας της καριέρας επίσης τονωμένο, ίσως να αρχίσετε ένα φλερτ στον εργασιακό χώρο. Οι δεσμευμένοι καλείστε να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση, ώστε να χαράξετε την κοινή σας πορεία για ένα ευτυχισμένο μέλλον!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Βγείτε από τα συνήθη ρομαντικά πεδία σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Το ευνοεί η Αφροδίτη στην Παρθένο και στον 9ο Οίκο σας της διεύρυνσης μέχρι τις 16 Αυγούστου. Αν είστε ελεύθεροι, σας αναμένουν ανέλπιστες επαφές με άτομα που ίσως να έχουν διαφορετικές απόψεις από τις δικές σας… Αλλά μην εκπλαγείτε αν κάποιες εξελιχθούν σε ουσιαστική έλξη. Αν είστε δεσμευμένοι, το καλοκαιράκι είναι μπροστά για να χαρείτε τις διακοπές σας με το ταίρι σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Γοητεύστε, αγαπητοί Υδροχόοι! Η λάγνα Αφροδίτη θα διαμένει στην Παρθένο και τον σαγηνευτικό 8ο Οίκο σας μέχρι τις 16 Αυγούστου. Αν και θα έλκετε όποιον βρεθεί στην «τροχιά» σας, δεν θα υπάρχει τίποτα επιφανειακό στις προσεγγίσεις σας. Αυτή η περίοδος χρειάζεται βαθύτερες και πιο ουσιαστικές συμπράξεις. Όσοι είστε δεσμευμένοι, συζητήστε τώρα τις σκέψεις σας για το κοινό σας μέλλον. Μην διστάσετε να κάνετε συμβιβασμούς, προκειμένου να αποφύγετε αχρείαστα δράματα… Ακόμα κι αν οι δρόμοι σας χωρίσουν, είναι καλύτερα να γίνει σε αρμονικό κλίμα! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Η ανάγκη σας για ζευγάρωμα είναι ακατανίκητη, αγαπητοί Ιχθύες! Την προκαλεί η ερωτική Αφροδίτη, από την Παρθένο και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων μέχρι τις 16 Αυγούστου. Αν έχετε εντοπίσει το αντικείμενο του πόθου σας, παραμερίστε τις τυπικότητες και γίνετε πιο ευάλωτοι και προσιτοί. Θα σας εκπλήξει ευχάριστα η ανταπόκριση που θα έχετε, όταν γκρεμίσετε τα τείχη και αφεθείτε συναισθηματικά. Μιας και τώρα τονώνεται επίσης η καλλιτεχνική σας πτυχή, κάθε εγχείρημά σας θα φέρει ένθερμους υποστηρικτές και σ υμμάχους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365