Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Στρατιές αστυνομικών στους δρόμους για τη σωστή εφαρμογή των νέων μέτρων

Τους... δρόμους παίρνουν 3.200 αστυνομικοί

Η Ελληνική Αστυνομία θα αναλάβει τους ελέγχους και την εφαρμογή του διαχωρισμού των καταστημάτων για εμβολιασμένους και μη συμπολίτες μας, καθώς και τα επιπλέον μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο ΝίκοςΧαρδαλιάς.


Τους... δρόμους παίρνουν 3.200 αστυνομικοί, ειδικά εκπαιδευμένοι για την τήρηση των νέων μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση προκειμένου να περιοριστεί όσο αυτό είναι δυνατόν, η νέα διασπορά του κορονοϊού και ιδιαίτερα της μετάλλαξης Δέλτα που θεωρείται πολύ επικίνδυνη


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ η Ελληνική Αστυνομία είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να αναλάβει την εφαρμογή των μέτρων που θα αφορά τον διαχωρισμό των επιχειρήσεων σε μαγαζιά για εμβολιασμένους και όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.


Εντός των ημερών αναμένεται και η κοινή υπουργική απόφαση, στην οποία θα προβλέπονται τα πρόστιμα καθώς και ο όλος επιχειρησιακός σχεδιασμός.


5 σχόλια:

  1. Είστε πολύ γελιοι, ξυπνήστε επιτέλους ποσό ακόμα πρέπει νά μας κάνουν για νά ξυπνήστε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι καί νά αφήνει απροστάτευτους τούς πολίτες ερε γλέντια Ελλάδα ελλαδιτσα τί ανθρώπους έχεις καί μας κυβερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το 365 δυστυχως έχει λάβει θεση σε ένα διαχσατικό ζήτημα
    ενώ ο εμβολιασμός είναι απόλυτο προσωπικό δικαίωμα και μάλιστα συναρτάται από την κατασταση της υγείας του καθενός και πάλι με μεγάλο βαθμό αβεβαιότητας

    όμως δεν πειράζει ακόμη και παλιότερα με το δημοψηφισμα παλι είχες άλλη άποψη
    ήσουν με το ηρωικό οχι που έγινε ΝΑΙ και πάλι φώναζες σαν ουγκανος και χλεύαζες την άλλη απόψη
    σε μαθαμε καλα πόσο επίπεδο έχεις και πόσο εύκολα χωρίζεις τους ανθρώπους σε κατηγορίες ανάλογα μεντα πιστεύω τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ενημερωτικά το Aridaia365 δημιουργήθηκε το 2019, ενώ το δημοψήφισμα πραγματοποιήθηκε το 2015. Οπότε δεν θα γίνονταν να πάρει θέση το site μας για ευνόητους λόγους. Κάποια φαντάσματα βλέπ εις 365 μέρες το χρόνο προφανώς.
      Γιώργος Καραγιαννίδης

      Διαγραφή
  4. Έτσι ενημερωτικά πάντως δεν είναι καθόλου ψέμματα η παραπάνω άποψη
    Αφου στα ΜΚΔ κάνετε εμφανώς προπαγανδιστικες δηλώσεις υπέρ και φυσικά αποκαλείται ψεκες ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζετε
    Αυτο δείχνει γενικό τσουβάλιασμα οπότε καλώς γίνεται η κριτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365