Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Χαμός σε εκκλησία στην Ζάκυνθο: Πήγαν να πιαστούν στα χέρια όταν ο ιερέας είπε στους πιστούς να εμβολιαστούν (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Ξέφυγε η κατάσταση στο πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε στα Πηγαδάκια της Ζακύνθου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα του Ιαματικού, με αφορμή τους εμβολιασμούς και την πανδημία.


Την ώρα που ακούγονταν οι ψαλμωδίες, ο ιερέας του ναού κάλεσε τους πιστούς να είναι προσεκτικοί με τα υγειονομικά μέτρα προκειμένου να τελειώσει η πανδημία. Δεν δίστασε μάλιστα να προτρέψει τον κόσμο να εμβολιαστεί όπως αναφέρει το zantetimes.gr .


Τα λόγια, όμως, του ιερέα για τον εμβολιασμό δεν άρεσαν σε έναν πιστό που άρχισε να φωνάζει «αίσχος». Για λίγη ώρα επικράτησε ένταση, ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το περιστατικό έλαβε τέλος.




4 σχόλια:

  1. ένας ακόμα καλός Χριστιανός κανει σαν τρελος με οτιδήποτε πάει κόντα στα πιστευω του. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Μπραβο στον Πάτερ για την ψυχραιμία του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ιερέας κράτησε την ψυχραιμία του γιατί δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Οι υπόλοιποι πιστοί γιατί δεν τον πάτησαν κάτω το ψεκασμενο καθίκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την εκκλησία την έχετε στείλει...Τώρα τέτοια αγάπη!Θα σας πειράξει.Αυτή η σταθερότητα σας δείχνει ανθρώπους συνεπείς,με ήθος,μην πω με αρχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναρωτιεμαι ο ιερεας που ξερει τι θα έλεγε ο Χριστός σχετικά με τον εμβολιασμό...Θα μπορούσε να πει η κυβερνηση μας λεει να εμβολιαστούμε....Σεβασμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365