Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της Αναγέννησης Γιαννιτσών - Ανανέωσε ο Γιάννης Γυριχίδης

Ανανέωσε ο Γιάννης Γυριχίδης

Μετά την παραίτηση του προηγούμενου Δ.Σ. έγιναν αρχαιρεσίες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο πλέον αποτελείται από τα εξής πρόσωπα:


Πρόεδρος: Παπουρτζής Νικόλαος


Αντιπρόεδρος: Παπαδοπούλου Κυριακή


Ταμίας: Κώστας Ιωάννης


Γραμματέας: Δαρδανελιώτη Αναστασία


Γραφείο Τύπου/Αν. γραμματέας: Μυλωνά Σοφία


Γενικός Αρχηγός: Βασιλειάδης Χρήστος


Μέλος: Χατζηλαμπρινός Αθανάσιος


Ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Γυριχίδη

Πρώτη κίνηση του νέου Δ.Σ. ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Γυριχίδη ο οποίος ξεκίνησε ήδη να ετοιμάζει το ρόστερ της ομάδας για την σεζόν 2021-2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365