Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Τραγωδία: Πήρε αγκαλιά μία εικόνα της Παναγίας και πήδηξε στο κενό

Ο 46χρονος δεν άφησε κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους θανάτου του

Τραγικό τέλος στη ζωή του έβαλε το βράδυ του Σαββάτου ένας 46χρονος στον Βόλο.


Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τοπικά ΜΜΕ, ο οικογενειάρχης ο οποίος φέρεται να είναι συμβολαιογράφος στο επάγγελμα πήρε αγκαλιά μία εικόνα της Παναγίας και πήδηξε στο κενό από την ταράτσα της 4όροφης πολυκατοικίας στην οποία διέμενε στην οδό Τσοποτού 20 στον Αναυρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.


Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ γιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατό του και κλήθηκε και η σήμανση που ανέλαβε να διερευνήσει τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό.


Ο 46χρονος δεν άφησε κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους θανάτου του. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου λαμβάνει καταθέσεις για το τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ έχει αποδώσει τον θάνατό του σε αυτοκτονία. Στο πλαίσιο της προανάκρισης παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365