Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Χαμός σε εστιατόριο για την αγενή συνήθεια πελάτη – Παράπονα και στο τέλος μπουνιές

Σε κάποιες χώρες το ρέψιμο θεωρείται απαραίτητο στα καλά εστιατόρια γιατί δείχνει σεβασμό προς το σεφ

Ένα απίθανο επεισόδιο σημειώθηκε σε εστιατόριο στην Κρήτη. Ο σερβιτόρος που μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε Κέντρο Υγείας, θα αργήσει πολύ να ξεχάσει τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν…


Σε κάποιες χώρες το ρέψιμο θεωρείται απαραίτητο στα καλά εστιατόρια γιατί δείχνει σεβασμό προς το σεφ! Στην Ελλάδα δείχνει αγένεια και στη Μεσαρά μπορεί να αποτελέσει και το λόγο για να ξεκινήσει μια φασαρία!


Πράγματι, όσο κι αν ακούγεται παράξενο το ρέψιμο ήταν ο λόγος της φασαρίας που ξεκίνησε χθες (14-07-2021) σε ταβέρνα της περιοχής, η οποία λίγο έλειψε να οδηγήσει σε συμπλοκή και τελικώς περιορίστηκε στη μπουνιά που δέχτηκε ένας σερβιτόρος και στη σύλληψη του δράστη που ρευόταν.


Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε χθες περίπου στις 21.30 το βράδυ σε παραθαλάσσιο εστιατόριο της περιοχής. Μια παρέα αλλοδαπών βρισκόταν στο εστιατόριο, έχοντας καταναλώσει οι περισσότεροι μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.


Ένας εκ των αλλοδαπων- αλβανικής καταγωγής με ελληνική ταυτότητα και περίπου 25 ετών – άρχισε να ρεύεται προκλητικά. Οι μαρτυρίες στο creta24.gr, αναφέρουν ότι το έκανε σε τέτοιο βαθμό που ενοχλούσε τους υπόλοιπους πελάτες οι οποίοι και εξέφρασαν τα παράπονά τους.


Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, όταν ένας νεαρός υπάλληλος πήγε να ζητήσει από την παρέα να δείξουν μεγαλύτερο σεβασμό, τότε ο 25χρονος του έριξε μια δυνατή μπουνιά στο κεφάλι.


Μάλιστα, αναφέρθηκε ότι χρειάστηκε να πάει στο Κέντρο Υγείας Μοιρών για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Τελικώς ο 25χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365