Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Αριδαία: Έξι μέρες μετά μία εικόνα που δεν τιμάει κανέναν - Δρόμοι για κλάματα (ΦΩΤΟ)

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Έξι μέρες πέρασαν από τις εργασίες που πραγματοποίησε η ΔΕΥΑ Αλμωπίας για αποκατάσταση βλάβης στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης της Αριδαίας, πλησίον της Κεντρικής Πλατείας, από την μεριά του παζαριού και ακόμα δεν έχει γίνει αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Μια άσχημη εικόνα για το κέντρο της πόλης, αλλά και επικίνδυνη για την προξένηση κάποιου ατυχήματος.


Δυστυχώς μετά τις εργασίες για την κατασκευή του αποχετευτικού οι δρόμοι της Αριδαίας είναι για κλάματα, τρύπες και κακοτεχνίες παντού, με ευθύνης της προηγούμενης, αλλά και της τωρινής Δημοτικής Αρχής. 


Επίσης έχει παρατηρηθεί η καθυστέρηση από πλευράς ΔΕΥΑ στην αποκατάσταση του οδοστρώματος μετά από εργασίες της, είτε στις τοπικές κοινότητες, είτε στην πόλη της Αριδαίας. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις η καθυστέρηση φτάνει και μήνες ολόκληρους.


Θεωρούμε ντροπή, ασχήμια και απαράδεκτο για την πόλη και τους πολίτες να έχουν τους συγκεκριμένους δρόμους.

Μια πόλη εν έτη 2021 δεν μπορεί να έχει αυτό το κατάντημα για δρόμους. 


Η κατάσταση για τους κατοίκους της Αριδαίας γίνεται ακόμα χειρότερη βλέποντας της γειτονικές πόλεις, Έδεσσα και Σκύδρα, να κάνουν άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια και η δική μας πόλη όχι μόνο μένει στάσιμη αλλά κάνει και βήματα προς τα πίσω στην καθημερινότητα της.


Δείτε τις φωτό:





5 σχόλια:

  1. Η κατάσταση με τους δρόμους 5 χρόνια τώρα είναι τραγική και κανένας δεν κάνει τίποτα. Έχουμε σπάσει τα αμαξια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν υπάρχει αυτό το χάλι! Κίνδυνος σοβαρός για ατύχημα σημαίνει σας πήρε ο διάολος όλους.Αν δεν μπορείται παραιτηθείτε ψύχραιμα.Δεν έχει να κάνει με αντιπολίτευση.Όποιος αναλαμβάνει τη διοίκηση θα σκίζεται για τον κοσμο αν δεν μπορεί να μην μπλέκει.Φτάνει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε αυτό που μας αξίζει. Δυστυχώς αυτοί είμαστε. Και τα παιδιά μας χειρότερα. Αν δεν αλλάξουμε εμείς δεν αλλάζει τίποτα. Δεν είμαστε πόλη είμαστε χωριό. Δεν είναι κακό. Μόνο καφέ και γύραδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή είχε κάνει αναφορά για "πλήρη αποκατάσταση" των δρόμων, μετά τα 2 χρόνια που πεθάναμε από την σκόνη, για ένα έργο που είχε πραγματικά μηδενικό αποτέλεσμα στο ρεζουμέ. Η τωρινή ας καταφέρει μετά από τόσα χρόνια να προσφέρει τα στοιχειώδη χωρίς να καμαρώνει που άλλαξε 2 λάμπες και έκοψε τα χόρτα σε ένα χαντάκι. Τόσο απλά. Ν.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το ερώτημα παραμένει: επειδή εσύ ο Χ κύριος έχεις πολλούς ψηφους ,σημαίνει ότι αξίζεις κι όλας ?
    Ο ψ εσύ κύριος επειδή σου αναθέτουν μια θέση σημαίνει ότι είσαι και ικανός να ανταποκριθείς ?
    Εκεί ειναι το ζήτημα.Πολύ πιθανόν κάποιος εκλεγμένος να είναι κινητό τσίρκο εάν δεν ανταποκρίνεται .
    Η σύγκριση ειναι με το καλύτερο ,όχι με αυτό που μπορείτε αγαπητοί κύριοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365