Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Χρυσή Αλμωπίας: Επεισόδιο με πυροβολισμούς, μία σύλληψη και μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Προανάκριση για το περιστατικό πραγματοποιεί το Α.Τ. Αλμωπίας

Ένα σπάνιο για την περιοχή μας περιστατικό, έλαβε χώρα νωρίς το βράδυ της Κυριακής στην Χρυσή Αλμωπίας.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Aridaia365, για άγνωστη μέχρι στιγμή αίτια, προκλήθηκε επεισόδιο μεταξύ δύο αντρών, συγγενών μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο να αρχίσει να πυροβολεί με καραμπίνα, χωρίς ευτυχώς να βρει στόχο.


Άμεση και μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας. Μέσα σε λίγα λεπτά η Χρυσή γέμισε περιπολικά του Α.Τ. Αλμωπίας, της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας, αναζητώντας τον άντρα που άνοιξε πυρ. Μετά από λίγη ώρα άντρες της Αστυνομίας τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. 


Ο δεύτερος άντρας τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι, όχι όμως από τους πυροβολισμούς.


Προανάκριση για το περιστατικό πραγματοποιεί το Α.Τ. Αλμωπίας.


3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365