Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Π.Ε. Πέλλας: Νεαρούς και ανεμβολίαστους χτυπάει ο Covid-19 το τελευταίο χρονικό διάστημα

Το πολύ θετικό είναι πως δεν υπάρχουν θάνατοι

Σε έξαρση βρίσκεται ο Covid-19 στην χώρα μας, με την μετάλλαξη Δέλτα να εξαπλώνεται ραγδαία. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ ο μέσος όρος των νέων κρουσμάτων είναι περίπου τα 25 έτη και αφορά ανεμβολίαστους πολίτες.


Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην Π.Ε. Πέλλας, στην οποία έχει παρατηρηθεί μία μικρή άνοδος στα ημερήσια κρούσματα την τελευταία βδομάδα. Μάλιστα όπως μπορούμε να δούμε από τα αποτελέσματα των rapid test, κάποια από τα τελευταία κρούσματα αφορούν ανήλικους. Συγκεκριμένα στα χθεσινά τεστ στα Γιαννιτσά βρέθηκε θετικός στον ιό ένας 12 χρονος, ενώ στα τεστ του Σαββάτου οι θετικές μολύνσεις αφορούσαν άτομα με μέση ηλικία τα 18 έτη. 


Το πολύ θετικό είναι πως δεν υπάρχουν θάνατοι, ενώ τα Νοσοκομεία είναι άδεια από περιστατικά Covi-19, κάτι που σημαίνει πως οι άνθρωποι που νόσησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα περνάνε ελαφρά τον ιό. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει παίξει ο εμβολιασμός των ευπαθών ομάδων, αλλά και η εξασθένηση της θανατηφόρας δύναμης του ιού εξαιτίας των μεταλλάξεων.


Παρόλα αυτά χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην υπάρχει οποιαδήποτε έξαρση του ιού στην περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365