Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Σε εξέλιξη πορεία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (video)

Δείτε το βίντεο

Χιλιάδες διαδηλωτές πραγματοποιούν αυτήν την ώρα πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά της COVID-19.


Ορισμένοι από τους συμμετέχοντες στη διαδήλωση δηλώνουν ότι είναι κατά του διχασμού των πολιτών σε εμβολιασμένους και μη. Κάποιοι άλλοι δηλώνουν ότι διαφωνούν με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ενώ άλλοι είναι συλλήβδην κατά των εμβολίου για τον κορωνοϊό και κατά της μάσκας.


Η πορεία περιφρουρείται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν από τον Λευκό Πύργο και κινούνται στην οδό Τσάμική. Οι ίδιοι, σκοπεύουν να επιστρέψουν στο σημείο από όπου ξεκίνησαν.


Η Τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων ανάλογα με τα σημεία στα οποία κινούνται οι διαδηλωτές.


Δείτε το βίντεο του Thetsival.gr:




2 σχόλια:

  1. δυστυχώς η Χρυση Αυγή πρωταγωνιστεί.Υπάρχει θυμός γιατι τους καταδίκασαν το κόμα, υπάρχει Θυμός γιατί η πλειοψηφία εμβολιάστηκε, υπάρχει θυμός γιατί τα μπράτσα δεν έχουν πια θέση στη κοινωνία παρά μόνο το μυαλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365