Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θύελλα Σαρακηνών - Πανδραμαϊκός 1 - 3

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365

Την Τον αποκλεισμό από την συνέχεια του κυπέλλου γνώρισε η Θύελλα Σαρακηνών μετά την ήττα με σκορ 3-1 από τον πιό έτοιμο Πανδραμαϊκό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους που εκμεταλεύτηκαν τραγικό αμυντικό λάθος μόλις στο 4’ και άνοιξαν το σκορ με τον Γιαννόπουλο.

Σαν να μην έφτανε αυτό στο 34’ ο Μπερούκας βρέθηκε μόνος και από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ απέναντι από τον Μακρή και έγραψε το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος οι Πειρατές εμφανίστηκαν τελείως διαφορετικοί και έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους μειώνοντας σχετικά γρήγορα το σκορ στο 61’ με τον Ντόγκαρη να γράφει το 1-2.

Στο 83’ οι γηπεδούχοι έφθασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση αλλά ο Τσόρμπας αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση.

Στο 90’ ο Παυλίδης με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για τους Δραμινούς.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ Θεοδωρόπουλος, Δούμτσης, Πάνου, (Φλώρινας).

Θύελλα: (Αντώνης Σαπουντζής)

Μακρής, Ουζούνης, Κιόρτσης, Μαντζανάς, (46’ Ντόγκαρης), Ρώσσης, (46’ Θωμάς Ε.), Πούπης, Τούφας, Μουρίκι, (80 Ιωάννου) Γκέσιος, Τσόρμπας, Γεωργίου, (70 Παπαδοπουλος)


Πανδραμαϊκός (Μπάμπης Καζεπίδης)

Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Αϊβάζης, Τζελίδης, Τουμανίδης, Αχαλινόπουλος, Μπίλης, (58’ Καπουσούζης), Μπελμάνι, Γιαννόπουλος, (77’ Παυλίδης), Μπερούκας, 89’ Μπαμπαλής).


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365:












































































1 σχόλιο:

  1. Άρε σαπουντζης άφησες την πράσινη φόρμα για αυτήν την αηδία; σαν σάπιο μήλο σε έντυσε ο Τζακ σπαροου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365