Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Αλμωπός: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση με 2 παλιούς και 18 νέους παίκτες (ΦΩΤΟ)

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Αψάλου η πρώτη προπόνηση του Αλμωπού Αριδαίας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.


Υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Τυριακίδη και των συνεργατών του τέθηκαν 18 νέοι ποδοσφαιριστές, τους οποίους δεν έχει ανακοινώσει ακόμα η διοίκηση και 2 παλιοί, ο Ασλαμπάλογλου που είναι κάτω από 25 ετών και ο Γκαγιέγος, ο όποιος είχε διετές συμβόλαιο από την περσινή σεζόν, γι αυτό τον λόγω δεν τους πιάνει ο περιορισμός στις ανανεώσεις που έχει ο σύλλογος εξαιτίας της μη αδειοδότησης.


Παρόν στην προπόνηση ήταν μέλη της διοίκησης, καθώς και λιγοστοί φίλαθλοι της ομάδας.


Ο σύλλογος αναμένεται να κάνει ακόμα 3-4 μεταγραφές, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και κάποια ανανέωση από το περσινό ρόστερ.


Δείτε τις φωτό:









7 σχόλια:

  1. Ρε παιδια φοβαστε να παρουσιασετε τους παιχτες ποιοι εναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βούλωσε το επιτέλους. Όποτε γουστάρουνε θα τους ανακοινώσουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί κάτι ακόμη μεγάλε οποίος αγαπάει την ομάδα θέλει νά μαθενει νέα καί δεν θα τόν απαγορεύεις εσύ έτσι, τό βουλοστο λοιπόν να τό πεις αλλού.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή ρε παληκαρι οπότε συμφέρει λέμε στον κόσμο πάρτε διαρκείας καί όποτε θέλετε λέτε βουλοστετο, τότε θά πούμε κι εμείς βουλοστετο όποτε θέλουμε καί μας γουστάρει θά πάρουμε διαρκείας, λοιπόν είναι σωστό αυτό πού μας είπες τώρα δεν περειμενο νά απαντήσεις γιατί μας τό παίζεις σάν νά είσαι ή διοίκηση.

      Διαγραφή
    3. Ποιος σας ειπε πως ειμαι απο τη διοίκηση βρε? Οπαδός της ομάδας εδώ και 35 χρόνια ειμαι. Ετοιμαζόυν μια μαζικη ανακοινωση ολων των παικτων οι ανθρωποι. Και εσεις μονο γκρινια γκρινια γκρινια και ειρωνεία. Υπομονη και στηριξη φτανει η μιρλα. πολλες φορες ειδατε την ομαδα β εθνικη. αλλοι ματωνουν και αλλοι τρελενωνται

      Διαγραφή
    4. Φίλος μπορούσες να απαντήσεις έτσι από τη αρχή εμορφα.

      Διαγραφή
  3. Τόν κακό σού τόν καιρό ρε πού θά μου πης βουλοστο, νά μήν έχουν απετησης από τόν κόσμο τότε για διαρκείας κατάλαβες τραχανοπλαγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365