Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Άσχημα νέα για τους 2 πυροσβέστες: Διασωληνώθηκαν και μπήκαν εντατική

Θυμίζουμε οτι ένας εκ των δύο χτύπησε, όταν έπεσε σε πηγάδι
Τα νέα από τους δύο τραυματίες πυροσβέστες δεν είναι και τόσο ευχάριστα, καθώς χρειάστηκε να διασηλωνηθούν.

Μόνο ως ευχάριστα δεν είναι τα νέα από την υγεία των δύο εθελοντών πυροσβεστών που έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Open πριν από λίγη ώρα, αμφότεροι κρίθηκε απαραίτητο να διασωληνωθούν και να εισαχθούν στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Θυμίζουμε οτι ένας εκ των δύο χτύπησε, όταν έπεσε σε πηγάδι.

Πρόκειται για δύο από τους συνολικά 5 τραυματίες της φωτιάς, που είχαν μεταφερθεί στο ΚΑΤ, από τον κόμβο του Κρυονερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365