Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Μεγαλώνει η τραγωδία στη Γουμένισσα Κιλκίς: Κατέληξε στα τραύματα του ο 24χρονος οδηγός

Διαβάστε την ανακοίνωση της Αστυνομίας

Διαβάστε την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Σε συνέχεια χθεσινού ενημερωτικού δελτίου, αναφορικά με τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες (15 Αυγούστου 2021) και ώρα 06.45 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γουμένισσας - Πολυκάστρου και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 25χρονου ημεδαπού και τον τραυματισμό ακόμη τριών ατόμων, ανακοινώνεται ότι βραδινές ώρες χθες, κατέληξε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν και ο 24χρονος ημεδαπός οδηγός του οχήματος. 


Η προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας.


*φωτό αρχείου

1 σχόλιο:

  1. O πόλεμος των τροχαίων συνεχίζεται αλλά κανείς ουσιαστικά δεν ασχολείται κανείς στο ξεκλήρισμα νέων ανθρώπων που χάνονται άδικα.
    Ο τρόπος που δίδονται οι άδεις οδηγήσεως είναι για τα πανηγύρια οι έλεγχοι τροχαίας επίσης η οδηγική παιδεία σκοτώνει κι αυτό συμβαίνει δεκαετίες τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365