Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Εδεσσαϊκός: Αλλες 5 ανανεώσεις - Ξεκίνησε η προετοιμασία

Διαβάστε τις ανακοινώσεις του συλλόγου

Διαβάστε τις ανακοινώσεις του συλλόγου:


ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΥΖΙΡΙΔΗΣ

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον μεσοεπιθετικό Γρηγόρη Κυζιρίδη.

Ο "Κυζι"την περσινή χρόνια αποτέλεσε βαρόμετρο και σημείο αναφοράς στην επίθεση των Πράσινων καθώς αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ πετυχαίνοντας 4 goal.Η θέληση και των δύο πλευρών οδήγησε άμεσα στη συμφωνία και έτσι το πολύπειρο #10 θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με την τρίαινα.


Αμέσως μετά ο Γρηγόρης προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον Εδεσσαϊκό.Μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Πέρσι ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους.Εύχομαι φέτος καταρχήν να έχουμε υγεία, να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα που τόσο πολύ τον έχουμε ανάγκη και να υλοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.


ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΒΥΡΟΣ


Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Βύρο. Αμέσως μετά τα τυπικά της συμφωνίας ο νεαρός μεσοεπιθετικός μας δήλωσε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα του Εδεσσαικου. Ευχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.


ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΡΟΔΟΒΙΤΗΣ


Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον ποδοσφαιριστή Λευτέρη Ροδοβιτη. 


Αμέσως μετά τα τυπικά της συμφωνίας ο νεαρός αθλητής μας δήλωσε :


Είμαι πολυ χαρούμενος που ανανεώνω την συνεργασία μου με την ιστορική ομάδα του Εδεσσαϊκού. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να ανταποδωσω την εμπιστοσύνη της ομάδας προς το πρόσωπο μου  και να βοηθήσω και εγώ να πετύχει η ομάδα τους στόχους της ..θα ήθελα επίσης να ευχηθώ καλή χρονιά μακριά από τραυματισμους


ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ


Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Γεωργιάδη. Αμέσως μετά τα τυπικά της συμφωνίας ο νεαρός αμυντικός χαφ, μας δήλωσε :

Νιώθω πολύ ευτυχισμένος και τυχερός που ανήκω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να τον εκπροσωπήσω και θα καταβάλλω το 100% των δυνατοτήτων μου.Τέλος θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό team καλή αρχή με υγεία!


ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΑΤΑΛΑΣΙΔΗΣ


Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον ποδοσφαιριστή Χριστόφορο Αταλασιδη. Αμέσως μετά τα τυπικά της συμφωνίας ο νεαρός επιθετικός μας δήλωσε :


Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω την συνεργασία μου με την ομάδα του Εδεσσαικου. Ευχαριστώ την διοίκηση που δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και την ευκαιρία να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε αυτήν την ιστορική ομάδα .

Εύχομαι να εκπλρηρωσουμε όλους τους στόχους της ομάδας.


ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ


Πάτησαν χορτάρι οι ποδοσφαιριστές του Εδεσσαϊκού, καθώς από εχθές το απόγευμα ξεκίνησαν οι προπονήσεις της ομάδας.Νωρίτερα είχε προηγηθεί μια πρώτη γνωριμία των ποδοσφαιριστών και του νέου τεχνικού επιτελείου με μέλη του διοικητικού συμβουλίου.Ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Ποζαρλης ευχήθηκε από την πλευρά του,σε αθλητές και τεχνικό team μία καλή σεζόν με υγεία, χωρίς τραυματισμούς.Ο νέος τεχνικός των Πράσινων Άγγελος Ζαζόπουλος έπιασε άμεσα δουλειά και μαζί με τους στενούς του συνεργάτες έδωσαν το σύνθημα της εκκίνησης.Όσον αφορά το κομμάτι της προετοιμασίας, οι περισσότερες προπονήσεις θα γίνονται στο γήπεδο του Ριζαρίου ενώ κάποιες θα πραγματοποιούνται και στα γήπεδα του Άγρα και του Πασά-τσαιρ.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365