Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Εδεσσαϊκός: Ανακοίνωσε 6 ανανεώσεις παικτών

Δείτε τις ανακοινώσεις για τις 6 ανανεώσεις

Δείτε τις ανακοινώσεις για τις 6 ανανεώσεις:


ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΜΩΥΣΙΔΗΣ


Ο Εδεσσαικος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Σεραφείμ Μωυσιδη.

Ο "Μωυ"τα τελευταία χρόνια αποτέλει βαρόμετρο και σημείο αναφοράς στην άμυνα.Η θέληση και των δύο πλευρών οδήγησε άμεσα στη συμφωνία και έτσι ο πολύπειρος "Εδεσσαιος πλέον" αμυντικός θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το τρίαινα.


Αμέσως μετά προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος με την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα του Εδεσσαϊκού..πλέον θεωρώ την οικογένεια του Εδεσσαϊκού και δική μου..είχαμε μία πολύ δύσκολη χρονιά πέρσυ απ' όλες τις απόψεις όμως μέσα απ' αυτές τις δυσκολίες μάθαμε γίναμε πιο δυνατοί και σίγουρα θα εμφανιστούμε καλύτεροι τη φετινή χρονιά...σημαντικός παράγοντας για εμάς φέτος θα είναι η στήριξη του κόσμου που έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι είναι δίπλα μας πάντα... κλείνοντας να ευχηθώ πάνω από όλα υγεία , ευλογία Θεού και να γίνουν πράξη τα όνειρα μας...


ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΚΑΤΙΚΑΡΙΔΗΣ 


Ο Εδεσσαικος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Κατικαριδη.Οι πολύ καλές εμφανίσεις, το πάθος και η διάθεση ήρθαν ως επίσφράγισμα για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή και έτσι ο Γιώργος θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα με την τριαινα στο στήθος για 2η χρονιά. 


Αμέσως μετά προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

Είμαι χαρούμενος και πολύ φιλόδοξος για την νέα χρονιά. Και εγώ από την πλευρά μου θα βάλω τα δυνατά μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.


ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον τερματοφύλακα Νίκο Βαλαβανη.Αμέσως μετά τα τυπικά της συμφωνίας ο νεαρός πορτιέρο που προέρχεται από την Ακαδημία μας δήλωσε :

Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμπιστοσύνη της ομάδας απέναντι στο πρόσωπο μου εύχομαι αυτή η χρόνια να ειναι καλύτερη σε όλους τους τομείς με υγεία. 
Εδεσσαϊκός μόνο... 


ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Εδεσσαικος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Μάριο Παπαγεωργίου.Ο 23χρονος πορτιέρο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι τα τελευταία χρόνια στην ομάδα μας, και η επιθυμία και των δύο πλευρών έγινε πράξη. 

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μάριος μας είπε: Είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι και την νέα χρόνια στην οικογένεια του Εδεσσαικου. Ευχαριστώ την διοίκηση που με επέλεξε για να είμαι στην ομάδα.Θα δώσω το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε τους φετινούς στόχους!!! 


ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ 

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κεραμυδα.Ο νεαρός αθλητής που την περσινή χρονιά μπήκε κατευθείαν στα βαθιά, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Αμέσως μετά τα τυπικά μας δήλωσε:

Πιστεύω πως στην νέα σεζόν θα πετύχουμε τον στόχο μας και νομίζω πως θα είναι μια χρονιά με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις ατομικές αλλα και για την ομάδα του Εδεσσαικου.


ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΥΙΤΣΗΣ

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Δούιτση.Ο νεαρός αθλητής που προέρχεται από την Ακαδημία του Συλλόγου αμέσως μετά τα τυπικά μας δήλωσε:
Νέα σεζόν, νέες προσδοκίες για την ομάδα αλλά και για τους παίκτες, αφήνουμε πίσω την περσινή χρονιά και βάζουμε νέο στόχο για το φετινό πρωτάθλημα και με πολύ δουλειά και προσπάθεια θα καταφερουμε αυτό που θέλουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365