Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Έρχονται 950 προσλήψεις εξπρές για λιμενικούς και συνοριοφύλακες

950 προσλήψεις

Προσλήψεις εξπρές για λιμενικούς και συνοριοφύλακες, προωθεί το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.


Σύμφωνα με την πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου, οι συγκεκριμένες προσλήψεις κρίνονται αναγκαίες για να αντιμετωπιστούν οι εισροές μεταναστών που θα προκύψουν από την ανθρωπιστική κρίση στο Αφγανιστάν.


Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, τόνισε μεταξύ άλλων:


«Θα προσληφθούν συνοριοφύλακες τους επόμενες μήνες, αλλά και λιμενικοί, θα προστατευθούν τα σύνορά μας, δε θέλουμε να γίνουμε πύλη παράτυπων μεταναστών. Κλείσαμε τα σύνορα πέρυσι, έχουμε μείωση μεταναστευτικών ροών 97% το τελευταίο 12μηνο»


Αναλυτικά:


Τον ερχόμενο Νοέμβριο και συγκεκριμένα στα μέσα του μήνα, 250 νέοι συνοριοφύλακες έχει αποφασιστεί να προσληφθούν για το νομό Έβρου, θα ξεκινήσουν την εκπαίδευση τους στην Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου για χρονικό διάστημα οχτώ μηνών. Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου έχει οριστεί για τις 31 Δεκεμβρίου του 2022. Παράλληλα αναμένεται να προσληφθούν και 50 λιμενικοί.


Προσόντα

Έλληνες πολίτες

Απόφοιτοι λυκείων ή άλλης ισότιμης σχολής εσωτερικού ή εξωτερικού

80% καλύπτεται από οποιονδήποτε έχει κατέχει απολυτήριο λυκείου ενώ το υπόλοιπο 20% θα καλύπτεται από υποψηφίους που έχουν πτυχίο Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ή πτυχίο ΕΠΑΛ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365