Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Είδαν Μουσουλμάνους στην Καλαμάτα και νόμιζαν οτι ήταν... Ταλιμπάν: Τελικά ήταν Ευρωπαίοι (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Χαμός έγινε στα social media κατοίκων της Καλαμάτας
Άκυρος τελικά ο συναγερμός που χτύπησαν κάτοικοι της Καλαμάτας στην αστυνομία, νομίζοντας οτι έφτασαν οι... Ταλιμπάν.

Χαμός έγινε στα social media κατοίκων της Καλαμάτας που θεωρούσαν οτι οι Ταλιμπάν είχαν φτάσει στην πόλη τους.

Τι είχε συμβεί; Άρχισαν να κυκλοφορούν φωτογραφίες και video που έδειχναν περίπου 10 μουσουλμάνους να περπατάνε μαζί στον δρόμο φορώντας τα παραδοσιακά ρούχα.

Χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό με τους συγκεκριμένους, άρχισαν οι ρατσιστικές αναρτήσεις, ενώ κάποιοι μιλούσαν ακόμα και για Ταλιμπάν.

Βέβαια το γεγονός οτι οι Ταλιμπάν δεν έχουν κανένα λόγο να φύγουν από το Αφγανιστάν και να έρθουν στην χώρα, δεν τους πήγε καν στο μυαλό.

Έτσι ειδοποίησαν τις αρχές που τους εντόπισαν και τους σταμάτησαν για έλεγχο.

Μόνο που τελικά οι συναγερμός αποδείχθηκε λανθασμένος, καθώς μόνο Αφγανοί δεν ήταν.

Όταν έδωσαν τα στοιχεία τους λοιπόν διαπιστώθηκε οτι ήταν μουσουλμάνοι Ευρωπαίοι τουρίστες, συγκεκριμένα Γερμανοί και Γάλλοι.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365