Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Χορηγοί επικοινώνησαν με τον Θοδωρή Ιακωβίδη- Τα δάκρυά του δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο

Εκπρόσωποι εταιρειών θέλουν να ενθαρρύνουν τον Έλληνα αθλητή να συνεχίσει την πορεία του
Τα δάκρυα του Θοδωρή Ιακωβίδη μετά το τέλος του αγώνα του στο Τόκιο συγκίνησαν ολόκληρη την Ελλάδα. Πιεσμένος και κουρασμένος δήλωσε ότι αποφάσισε να σταματήσει τον αθλητισμό, διότι η πίεση είναι μεγάλη και η στήριξη από την πολιτεία ελάχιστη.

Η εικόνα αυτή του πρωταθλητή της άρσης βαρών με τα βουρκωμένα μάτια, δεν συγκίνησε μόνο τον απλό κόσμο. Hδη αρκετοί χορηγοί επικοινώνησαν μαζί του και ζήτησαν συνάντηση όταν με το καλό επιστρέψει στην Αθήνα.


Εκπρόσωποι εταιρειών θέλουν να ενθαρρύνουν τον Έλληνα αθλητή με καταγωγή από το Άλωρο Αλμωπίας να συνεχίσει την πορεία του και να προσπαθήσει για το καλύτερο.
Όπως αναφέρει το Gazzetta, πλέον μετά από τις κινήσεις αυτές, είναι πολύ πιθανό ο Θοδωρής Ιακωβίδης να αλλάξει την απόφαση του και να συνεχίσει για το Παρίσι, αρκεί να τακτοποιηθούν ζητήματα που αποτελούσαν μέχρι σήμερα αγκάθι.


Η στάση Αυγενάκη

Μετά όσα συγκλονιστικά είπε ο Θοδωρής Ιακωβίδης σχετικά με τις τρομερές δυσκολίες που αντιμετωπίζει τόσο αυτός όσο και πολλοί άλλοι αθλητές, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το θέμα. “Επικοινώνησα άμεσα μαζί του, όπως μίλησα και με τον Πύρρο Δήμα. Συμφωνήσαμε με τον Θοδωρή να σκεφτεί δεύτερη και τρίτη φορά την απόφασή του να διακόψει, να σταματήσει τον αθλητισμό.


Συμφωνήσαμε να βρεθούμε ξανά, από κοντά, αμέσως μετά την επιστροφή του και να δούμε όλες τις παραμέτρους. Να δούμε και να αντιμετωπίσουμε από κοινού όλες τις δυσκολίες.

Πρέπει να διευκρινίσω το εξής: η προετοιμασία των αθλητών είναι εξ ολοκλήρου ευθύνη των διοικήσεων των αθλητικών ομοσπονδιών της χώρας μας και της ΕΟΕ, ωστόσο η συνεργασία μας είναι στενή και θα παραμείνει στενή. Επιτρέψτε μου, όμως, να πω ότι τα προβλήματα στον αθλητισμό είναι πάρα πολλά. Γι’ αυτό το λόγο και η αθλητική μεταρρύθμιση θα συνεχιστεί πολύ πιο έντονη, με μεγαλύτερη υπευθυνότητα απέναντι στην ελληνική αθλητική οικογένεια. Τώρα που οι αθλητές έχουν φωνή πλέον στις διοικήσεις των αθλητικών ομοσπονδιών είναι πολύ σημαντικό να συνεργαστούμε – και θα συνεργαστούμε – στενότερα για να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα ζητήματα που ακούγεται ότι αντιμετωπίζουν οι αθλητές” τόνισε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365