Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 4/8 Κριός 

Βγάλτε κάθε φίλτρο, αγαπητοί Κριοί! Εκφραστείτε χωρίς απολογίες, όπως ορίζει μια ευθυγράμμιση του Ήλιου στον Λέοντα με τον Χείρωνα στο ζώδιό σας. Μπορείτε να «πείτε» ό,τι θέλετε ακόμα και με τις εμφανισιακές επιλογές σας:
Η εικόνα θα μιλήσει αρκετά δυνατά, με όσα ιδιόρρυθμα κομμάτια σας κρύβατε στη ντουλάπα. Αυτή η τόνωση αυτοπεποίθησης θα τραβήξει την προσοχή και άλλων ατόμων με επιρροή… Κάντε εντυπωσιακές εισόδους, ακόμα κι αν κρατάτε τους μελλοντικούς οπαδούς σας σε υγιή απόσταση!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Λίγη πρόληψη αξίζει περισσότερα από κάθε θεραπεία, αγαπητοί Ταύροι! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Χείρωνα, δίνει έμφαση στη φροντίδα και σας θυμίζει ότι κάθε τροφή είναι φάρμακο.
Ακόμα κι αν έτσι κι αλλιώς προσέχετε την υγεία σας, πάντα μπορείτε να κάνετε κάτι επιπλέον για να είστε ακμαίοι.
Τα φρούτα και τα λαχανικά παρέχουν άφθονη βιταμίνη D, ο ύπνος θα τονώσει τις αντοχές και τη διάθεσή σας. Μικρές καθημερινές μετατροπές μπορούν να κορυφώσουν την ακτινοβολία σας!

ζώδια σήμερα 04/08 Δίδυμοι

Βγάλτε τα γάντια και εκφραστείτε ελεύθερα, αγαπητοί Δίδυμοι! Το απαιτεί μια έντονη συνάντηση του Ήλιου στον Λέοντα, με τον απελευθερωτικό Χείρωνα στον Κριό. Μπορείτε να δώσετε τα μηνύματά σας και να κερδίσετε κάθε διαπραγμάτευση, απομακρύνοντας τους αρνητισμούς και παραθέτοντας στοιχεία. Μπορεί κάποιοι πεισματάρηδες να μην παραδεχθούν ότι έχετε δίκιο… Αλλά εσείς θα κοιμάστε πιο ήσυχοι τα βράδια, έχοντας διατηρήσει την ακεραιότητά σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Μπαίνετε στη γρήγορη λωρίδα πορείας προς την επιτυχία, αγαπητοί Καρκίνοι! Μια φιλόδοξη συνάντηση του Ήλιου με τον επουλωτή Χείρωνα, θα σας συντονίζει με τις πόρτες που ανοίγουν για εσάς. Προσπεράστε τους μεσάζοντες και προσεγγίστε εσείς τα κατάλληλα άτομα με αυτοπεποίθηση, όσο το «σίδερο είναι ζεστό». Μόνο φροντίστε να εστιάζετε στα θέματά σας, γιατί οι πολυάσχολοι θέλουν να ακούσουν τι θα κερδίσουν και όχι αναλύσεις… Αυτές θα ακολουθήσουν, όταν θα γιορτάζετε νίκες με την ομάδα σας!

ζώδια σήμερα 04/08 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς! Πάρτε το ρίσκο τώρα, που ο Ήλιος στο ζώδιό σας ευθυγραμμίζεται με τον πειστικό Χείρωνα. Θα σας ανοίξουν πόρτες ευκαιριών ακόμα και με απρόσμενους τρόπους, γι’ αυτό πρέπει να είστε σε ετοιμότητα… Μπορεί και να κλείσουν εξίσου απρόσμενα, μην τις χάσετε επειδή κοιτούσατε τα μηνύματά σας. Ίσως σύντομα να συζητάτε σχέδια και επιχειρηματικές προτάσεις, με ανθρώπους σε διάφορα μέρη του κόσμου!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, να είστε έτοιμοι για τρυφερές στιγμές! Το σκηνικό στήνει ο Ήλιος, που ανταλλάσσει φιλικά πυρά με τον επουλωτή Χείρωνα. Δεν αποκλείεται να σας έλξει ένα άτομο, επειδή σας άγγιξαν οι στίχοι που ανάρτησε στο προφίλ του. Κάντε την σχετική έρευνα στη σελίδα του. Οι αδέσμευτοι θα στραφούν σε ανθρώπους που συνδυάζουν τον αυθορμητισμό με μια δόση «εξάρτησης». Οι δεσμευμένοι ας απομονωθούν κάπου, για να απολαύσουν ένα καλό κρασί και τις ερωτικές δονήσεις της ατμόσφαιρας! .

ζώδια σήμερα 04/08 Ζυγός

Η ατμόσφαιρα φωταγωγεί την ομαδική δουλειά, αγαπητοί Ζυγοί! Μια συνεργατική γωνία του δραστήριου Ήλιου με τον θεραπευτή Χείρωνα, θα σας φέρει επιτέλους κοντά στα ιδανικά άτομα για να συμπράξετε. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις. Και αν κάποιο μέλος της ομάδας θέλει να ξεχωρίσει, κάντε μαζί του μια διαπροσωπική συζήτηση… Που είναι βέβαιο ότι θα καταλήξει σε ένα δυναμικό δίδυμο!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, να έχετε σηκωμένα τα μανίκια! Μια κινητήρια συνάντηση του Ήλιου με τον καρμικό Χείρωνα, φροντίζει να προοδεύσετε όλα τα σημαντικά σας εγχειρήματα. Χρειάζεστε μόνο οργάνωση, προγραμματισμό και προσοχή στις λεπτομέρειες. Αν έχετε χρονικούς περιορισμούς, να επιστρατεύσετε επιπλέον χέρια από χάρες που σας οφείλονται ή προσλαμβάνοντας βοήθεια. Η εστίαση είναι το κλειδί της διεκπεραίωσης, γι’ αυτό μην αφήσετε κανέναν να σας εκτρέψει από την πορεία σας!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Θα γοητεύσετε ή θα γοητευτείτε, αγαπητοί Τοξότες; Ο Έρωτας έχει ήδη στοχεύσει την καρδιά σας, με τα τόξα του να σας κατευθύνουν σε «μοιραίες» επαφές! Παραμερίστε όσα θεωρούσατε ότι σας έλκουν, εύκολα θα σας συνεπάρει ένα άτομο που διαφέρει από τις επιλογές σας. Δεν αποκλείεται να προέρχεται από διαφορετικό μέρος ή κουλτούρα. Αν είστε δεσμευμένοι, αρχίστε την χαλάρωση του σαββατοκύριακου νωρίτερα… Μια αυθόρμητη απόδραση με το ταίρι σας, ένα εκλεπτυσμένο δείπνο ακόμη και στο σπίτι, θα βγάλει γρήγορα από πάνω σας το άγχος της καθημερινότητας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μην παραμελείτε πάλι τις δικές σας επιθυμίες! Η καρδιά σας θα αντιδράσει, αν δεν προσπαθήσετε έστω να προωθήσετε τα αληθινά σας ζητούμενα. Να θυμάστε ότι η ειλικρίνεια είναι πιο δυνατός μαγνήτης από τη στρατηγική – και θα την εκτιμήσουν όσοι προσεγγίσετε… Η εξωστρέφειά σας θα κεντρίσει την υποστηρικτική πτυχή των δικών σας ανθρώπων. Κάθε «εξομολογητική» συζήτηση έχει τη δυναμική να ενδυναμώσει τις σχέσεις σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, κάντε μια ανάπαυλα από τον φόρτο εργασίας! Μια συνάντηση του Ήλιου με τον θεραπευτή Χείρωνα, κάνει πιο μαγική την ανθρώπινη επαφή. Δώστε σημασία στους γύρω σας, από τον άνθρωπο που άνοιξε ξανά το καφέ στη γειτονιά, μέχρι τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Αν έχει βαλτώσει ένα σημαντικό εγχείρημά σας, ίσως τώρα να συμπράξετε με ένα άτομο που θεωρούσατε ανταγωνιστή… Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται – αλλά και αλληλοσυμπληρώνονται!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, είναι καιρός να αποτοξινωθείτε και να ανανεωθείτε! Αρχίστε από τη μείωση της καφεΐνης και της ζάχαρης, στραφείτε στα φυσικά ροφήματα και θα νιώσετε άμεση τόνωση και ενδυνάμωση. Στραφείτε στα φρούτα και τα λαχανικά ή λίγα αμύγδαλα, για κάθε στιγμή που θα θέλετε ένα γρήγορο σνακ. Να κινείστε περισσότερο, κάνοντας συχνά διαλείμματα ακόμα και τις εργάσιμες ώρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365