Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 5/8 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, αρνηθείτε κάθε κοινωνική υποχρέωση που μειώνει τον προσωπικό σας χρόνο! Μια όψη της Σελήνης με τον Κρόνο στους τομείς σας του σπιτιού και της φιλίας, μπορεί να σας εξουθενώσει στην προσπάθεια να είστε παρόντες για όλους.
Κανείς δεν εκτιμά τους «μάρτυρες» – κι εσείς είστε απλά άνθρωποι… Η προσωπική σας φροντίδα έχει προτεραιότητα, γι’ αυτό επιλέξτε να ξεκουραστείτε και θα αναπληρώσετε αργότερα τον χρόνο αυτό με τους φίλους! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή δεν είναι καλή στιγμή για συζητήσεις περί έρωτος! Μπορεί η Σελήνη να σας ωθεί να εκφράσετε όσα νιώθετε…
Αλλά μια σύγκρουσή της με τον Κρόνο, υπονοεί ότι ίσως υπόσχεστε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να υλοποιήσετε. Τα μεγάλα λόγια πρέπει να τα ακολουθεί η πράξη, γι’ αυτό κατευνάστε τον ενθουσιασμό σας που δίνει λανθασμένες εντυπώσεις.
Οι δεσμευμένοι πρέπει να προσέξετε μια τάση να υπερβάλετε με τις παρεξηγήσεις. Καλύτερα να αφήσετε για άλλη μέρα τις συζητήσεις για ευαίσθητα θέματα! 

ζώδια σήμερα 05/08 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, μην ανοίξετε διάλογο για κοινά οικονομικά θέματα! Δεν τον ευνοεί μια σύγκρουση της Σελήνης με τον αυστηρό Κρόνο. Ακόμα και η καλή σας προαίρεση να κάνετε έναν ισότιμο διαχωρισμό, δεν μπορεί να μετρηθεί η ενέργεια, ο χρόνος και η ικανότητα κάθε εμπλεκόμενου. Το καλύτερο είναι να νιώθουν όλοι ότι εκτιμώνται, ότι συμβάλλουν ισορροπημένα στην κάθε «επένδυσή» τους. Παράλληλα, φροντίστε να μην επηρεάσει το χρήμα καμία σημαντική σχέση σας! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μια σχέση φαίνεται να αποσπά την εστίασή σας! Μια δόλια όψη ανάμεσα στη Σελήνη στο ζώδιό σας και τον άτεγκτο Κρόνο, επιβάλλει να ξεκαθαρίσετε κάθε ασαφές σημείο. Πότε ήταν η τελευταία φορά που συζητήσατε την πορεία μιας σχέσης; Πότε διευκρινίσατε τον χρόνο που θα περνάτε με το άλλο άτομο – και πόσο θα διαθέτετε στον εαυτό σας; Οι εικασίες μπορούν να υπονομεύσουν κάθε σύμπνοια, γι’ αυτό παραμερίστε τον θυμό και αρχίστε τον διάλογο! 


ζώδια σήμερα 05/08 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, θα κοιμηθείτε περισσότερο ή θα σηκωθείτε για να δουλέψετε; Ο απαιτητικός Κρόνος συγκρούεται με τη Σελήνη, στους τομείς σας της συνεργασίας και της ξεκούρασης… Αν πιέσετε τον εαυτό σας για κάτι, θα καταλήξετε εξαντλημένοι. Καλύτερα να ασχοληθείτε τώρα με τις υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή. Δεν μπορείτε να αναλάβετε κάτι επιπλέον, όσο κι αν θέλετε να υποστηρίξετε φίλους ή συνεργάτες. Η ρεαλιστική εικόνα για όσα υπόσχεστε, είναι η καλύτερη πρακτική για να κερδίσετε χρόνο για τον εαυτό σας και μόνο! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, οι δελεαστικές προσκλήσεις θα σας δυσκολέψουν να αποφασίσετε πού να διαθέσετε χρόνο και προσοχή! Το καλύτερο είναι να δώσετε προτεραιότητα σε όσες αφορούν άτομα που σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Μια σύγκρουση του Κρόνου με τη Σελήνη στον 6ο Οίκο σας της προσφοράς, αποτελεί κάλεσμα καθήκοντος για να επιφέρετε μια διαφορά στον κόσμο. Συμπράξτε με ανθρώπους που ασχολούνται με κοινωνικές δράσεις ή φιλανθρωπική αξία. Να ξέρετε ότι κάθε πνευματικό κέντρισμα θα λειτουργήσει ως διέγερση! 

ζώδια σήμερα 05/08 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, είναι σημαντικό να σας εκτιμούν στον εργασιακό χώρο… Αρκεί να μην το παρακάνετε με την προσπάθεια να είστε «υπόδειγμα» εργαζόμενου! Η Σελήνη στον τομέα σας της καριέρας, μπορεί να σας στρέψει να ευχαριστείτε τους άλλους με προσωπικό κόστος. Αλλά ο Κρόνος στον 5ο Οίκο σας της αυτονομίας, απαιτεί να οδηγείτε αντί να ακολουθείτε. Πάρτε λίγο χρόνο για να μελετήσετε τις καταστάσεις, ώστε να ξεκαθαρίσετε τις δικές σας προοπτικές. Η κριτική σας θα οδηγήσει την ομάδα σε θριάμβους, ακόμα κι αν κάποιοι αντισταθούν αρχικά στην πορεία που θα υποδείξετε! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, ελέγξτε διπλά τα δεδομένα πριν δηλώσετε γνώστες των πάντων! Με τη Σελήνη στον 9ο Οίκο σας της έκφρασης, ίσως θελήσετε να ελαφρύνετε μια ατμόσφαιρα. Αλλά μην φτάσετε στο σημείο να χάσετε την αξιοπιστία σας μέσα στο χιούμορ. Μια σύγκρουση της Σελήνης με τον ακέραιο Κρόνο, απαιτεί να υποστηρίζετε τα λόγια σας με στοιχεία. Κάντε την απαραίτητη έρευνα, μελετήστε καλύτερα τις πηγές σας. Όταν θα έχετε όλα τα στοιχεία, παραθέστε τα με ευγένεια και η πειθώ σας θα είναι ανυπέρβλητη! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Είστε σέξι και το ξέρετε, αγαπητοί Τοξότες! Αν και η Σελήνη αυξάνει τον μαγνητισμό σας, την σκιάζει ο αυστηρός Κρόνος που κλονίζει την αυτοπεποίθησή σας. Το σημαντικό είναι να νιώθετε εσείς καλά, ανεξάρτητα από το αν λαμβάνετε θαυμασμό ή όχι. Θα βοηθήσει λίγη επιπλέον περιποίηση και φροντίδα της εικόνας σας. Αλλά πάνω απ’ όλα, αποφύγετε τις συγκρίσεις: Η ζωή δεν είναι ανταγωνισμός. Αντί να  θέλετε να προσπεράσετε τους άλλους, προτιμήστε να είστε ευτυχισμένοι στη δική σας διαδρομή! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η πρόθεση να ευχαριστείτε τους πάντες δεν πρέπει να έχει προσωπικό κόστος! Μια σύγκρουση της Σελήνης με τον Κρόνο, φορτίζει τους τομείς σας των συμπράξεων και της αυτοεκτίμησης. Μήπως το παρακάνετε για να λειτουργήσουν οι σχέσεις σας; Αν τελικά σας εξουθενώνει η τόση γενναιοδωρία, κάντε ένα βήμα πίσω και πείτε στους αγαπημένους σας να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Το να ακούτε τα αιτήματα των άλλων στον εργασιακό χώρο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα υλοποιήσετε εσείς. Το πώς κάθε ιδέα επηρεάζει εσάς, είναι ατομική σας απόφαση! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, το χαμόγελο δεν μπορεί να κρύψει αυτά που «λέει» η γλώσσα του σώματος! Μια σύγκρουση της Σελήνης με τον Κρόνο, φέρνει αντιμέτωπο το καθήκον με μια τάση να κρύβετε τις πικρίες σας κάτω από το χαλί. Όταν δίνετε περισσότερα από όσα μπορείτε ή θέλετε, το προδίδει η συμπεριφορά σας. Και αν είστε εσείς αυτοί που στηρίζονται πολύ στους άλλους, είναι καιρός να δείξετε την ευγνωμοσύνη σας με ένα δώρο! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Υδροχόοι, ισορροπήστε το συναίσθημα με τη γενναιοδωρία σας! Η ευαίσθητη Σελήνη συγκρούεται με τον συντηρητικό Κρόνο, απαιτώντας να βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ ευγένειας και θυσίας. Πρέπει να φροντίσετε τα δικά σας θέματα, πριν εμπλακείτε στα όνειρα ή σχέδια άλλων. Αν μια εθελοντική προσφορά υποκρύπτει την προώθηση δικών σας εγχειρημάτων, αλλάξτε πορεία. Ζητήστε τη βοήθεια και στήριξη φιλόδοξων φίλων, είτε προσλάβετε έναν ειδικό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365