Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 6/8 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, θα προσπαθήσετε πραγματικά να μην μιλήσετε… Αλλά μπορεί να μην καταφέρετε να αντισταθείτε τελικά στον πειρασμό! Χρεώστε τον σε μια σύγκρουση του Ήλιου από τον 5ο Οίκο σας της έκφρασης, με τον ριζοσπάστη Ουρανό. Ίσως ανέχεστε εδώ και καιρό κάτι ή κάποιον, σε σημείο να νιώθετε ότι θα εκραγείτε αν δεν το πείτε.
Αναζητήστε έναν διπλωματικό τρόπο να ξεσπάσετε, χωρίς να κάνετε δεύτερες σκέψεις από φόβο… Ενίοτε πρέπει να αναταράσσετε το κατεστημένο για να ισορροπήσει ξανά, αρκεί να μην πείτε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, εισπνεύστε βαθιά από τη μύτη και εκπνεύστε από το στόμα! Την ατμόσφαιρα κάνει εκρηκτική ένα τετράγωνο του Ήλιου στον οικιακό σας τομέα, με τον απρόβλεπτο Ουρανό στα εδάφη σας.
Αν αποφεύγατε να δείξετε τον εκνευρισμό σας σε ένα άτομο, ίσως να φτάσετε στα όριά σας… Είτε ένα παιδάκι σας να «μεταμορφωθεί» από αγγελούδι σε διαβολάκι. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεστε κινήσεις διαχείρισης της κατάστασης.
Ίσως να συνεργαστείτε με κάποιον δικό σας για τη φροντίδα των παιδιών, είτε να μιλήσετε περί σεβασμού του προσωπικού χώρου με τον ενήλικα που παραφέρεται!

ζώδια σήμερα 06/08 Δίδυμοι

Είστε σε υπερβολική ένταση, αγαπητοί Δίδυμοι! Καθώς ο Ήλιος συγκρούεται με τον εκρηκτικό Ουρανό, ίσως να μην είχατε συνειδητοποιήσει πόσο πιεσμένοι νιώθατε. Όσο κι αν θέλετε να ελέγξετε τα νεύρα σας, δεν μπορείτε να κάνετε πολλά αν είστε ηφαίστειο που βρυχάται… Ίσως βοηθήσει να μιλήσετε πρώτα με έναν φίλο που είναι καλός ακροατής, είτε να καταγράψετε τα συναισθήματά σας για να τα διευκρινίσετε. Αυτό που δεν πρέπει να συμβεί, είναι να «ξεσπάσετε» τη λάβα σε αγαπημένα σας άτομα χωρίς καμία προειδοποίηση!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Μείνετε σε επαγρύπνηση, αγαπητοί Καρκίνοι! Μια σύγκρουση του Ήλιου με τον απρόβλεπτο Ουρανό, φορτίζει τις ζώνες σας της ασφάλειας και της φιλίας. Ίσως να υπάρξουν αναταράξεις με δικά σας άτομα, που συνήθως δεν σας αρέσει να αμφισβητείτε… Ωστόσο, είναι πιθανό να ζητούν πολύ από τον χρόνο σας ή να μην ανταποδίδουν όσα προσφέρετε εσείς. Μπορεί ένας συνεργάτης να καρπώνεται τις δικές σας ιδέες ή να μην αναφέρει την πολύτιμη συμβολή σας. Σε κάθε περίπτωση, είναι απαραίτητο να θέσετε εκ νέου τα όριά σας!

ζώδια σήμερα 06/08 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, πατήστε παύση αν αδημονείτε να ξεκινήσετε κάποια καινούργια εγχειρήματα! Ο Ήλιος στο ζώδιό σας, σχηματίζει ένα δόλιο τετράγωνο με τον μεταμορφωτικό Ουρανό στον τομέα σας της καριέρας. Πρέπει να έχετε την απαραίτητη διαύγεια αλλά και να είστε σε άρτια φόρμα, για να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις από ανυπομονησία και μόνο. Αποφύγετε τη σύγκρουση με ένα σημαντικό ή υψηλά ιστάμενο άτομο, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μείνετε ανοικτοί στην πιθανότητα ριζικών αλλαγών!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, να είστε ψύχραιμοι αλλά να μην αφήνετε κανέναν να σας επισκιάζει! Ένα τετράγωνο του Ήλιου με τον επιθετικό Ουρανό στον εξωστρεφή 9ο Οίκο σας, υπονοεί ότι τίποτα δεν μπορεί να συγκρατήσει μια έκρηξή σας… Αλλά πρέπει να είστε έτοιμοι για μια ανταπάντηση, καθώς η ειλικρίνεια εμπεριέχει που πράγματα που ίσως δεν αντέξετε. Αυτή είναι μια ευκαιρία να διερευνήσετε αν ο όποιος θυμός έχει βαθύτερες ρίζες, μόνοι ή με τη βοήθεια ενός ειδικού!

ζώδια σήμερα 06/08 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, θα πορευτείτε αυτόνομα ή με την ομάδα που αισθάνεστε βολικά; Το ερώτημα θέτει μια σύγκρουση του Ήλιου στη ζώνη σας της φιλίας, με τον ατομιστή Ουρανό στον εσωτερικό 8ο Οίκο σας. Δεν μπορείτε να έχετε και «την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο», άρα καλείστε να αποφασίσετε τι είναι πιο σημαντικό. Μπορείτε να έχετε πιο χαλαρή σχέση με άτομα που είναι αυτάρκη, μια στάση ζωής που μπορεί να γίνει μεταδοτική… Αν την δοκιμάσετε, θα νιώσετε κι εσείς απελευθερωμένοι. Αυτό δεν σημαίνει να αλλοιώσετε τις φιλίες σας, αντιθέτως η αυτονομία θα επιτρέψει να γίνουν οι επαφές σας πιο ουσιαστικές! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Μπορεί να σας εκπλήξουν κάποιες απρόσμενες συνειδητοποιήσεις, αγαπητοί Σκορπιοί! Θα τις φέρει ένα διαφωτιστικό τετράγωνο, του Ήλιου στον φιλόδοξο 10ο Οίκο σας με τον ανατρεπτικό Ουρανό στην πτυχή σας των σχέσεων. Ίσως μάθετε ότι ένας συνάδελφος υπονομεύει τη δουλειά σας ή μια σύμπραξη δεν είναι αυτό που περιμένατε. Μήπως μέχρι τώρα δεν αντιμετωπίζατε κατά πρόσωπο κάποιες άβολες αλήθειες, είτε δώσατε πολύ «δύναμη» στα εν λόγω άτομα; Προσδιορίστε εκ νέου τις προσδοκίες σας σε σχέση με τους άλλους, κοιτώντας τα θετικά της συγκυρίας… Είναι ιδανική για να γίνετε πιο αυτάρκεις! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Μην αφήσετε τις λεπτομέρειες να μειώσουν το κίνητρό σας, αγαπητοί Τοξότες! Ένα τετράγωνο έντασης του Ήλιου στον επεκτατικό 9ο Οίκο σας με τον χαοτικό Ουρανό, ίσως ανατρέψει τα σχέδιά σας… Αλλά αν τα παρατήσετε τώρα, θα είναι σαν να παραιτείστε ακριβώς πριν πετύχετε το θαύμα. Στραφείτε σε άτομα που έχουν ήδη διανύσει αυτή την πορεία, ώστε να σας δώσουν κατευθυντήριες συμβουλές. Αυτό θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας. Να θυμάστε ότι το ζητούμενο είναι να ακολουθήσετε το όραμά σας, όχι να αποδείξετε κάτι στους άλλους!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, προκαλέστε τα όριά σας! Ο ορμητικός Ήλιος συγκρούεται με τον ατίθασο Ουρανό, στους τομείς σας της οικειότητας και του πάθους. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να διευρύνετε το μυαλό σας, να αφήσετε να σας προσεγγίσουν τα άτομα που έλκονται από τον μαγνητισμό σας. Οι δεσμευμένοι τολμήστε να εξερευνήσετε «άγνωστα εδάφη» στη σχέση σας, πάντα με συναίνεση και των δύο μερών!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, δεν μπορείτε να ευχαριστήσετε τους πάντες γι’ αυτό μην το προσπαθείτε καν! Αυτό το μάθημα σας υπενθυμίζει ένα τετράγωνο του Ήλιου με τον διασπαστικό Ουρανό, στους τομείς σας των σχέσεων και της οικογένειας. Ίσως ένα στενό σας άτομο να προκαλέσει τις αντοχές σας, με πρόθεση να δημιουργήσει προβλήματα. Ακόμα κι αν συνήθως θα θίγατε το θέμα αμέσως, τώρα δεν θα μπορείτε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας όσο χρειάζεται… Αν δώσετε λίγο χρόνο στη συγκυρία, θα καταφέρετε να μπείτε σε ουδέτερη διάθεση και να τείνετε και οι δύο πλευρές κλάδο ελαίας! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αν αποφασίσετε να δουλέψετε προς αυτή την κατεύθυνση! Αλλά η μέρα έχει μόνο 24 ώρες και ίσως δεν καταφέρετε να ολοκληρώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας. Ο Ήλιος στον παραγωγικό 6ο Οίκο σας, συγκρούεται με τον ανατρεπτικό Ουρανό. Πριν αρχίσετε δουλειά, πάρτε μια βαθιά ανάσα και θέστε προτεραιότητες. Αρχίστε από τα πιο ουσιώδη ή χρονοβόρα και προχωρήστε από εκεί και κάτω! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365