Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα φωτιά στον Αρχάγγελο Αλμωπίας

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής

Νέα φωτιά στον Αρχάγγελο Αλμωπίας αυτή την ώρα.


Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής, καθώς και κάτοικοι του χωριού οι οποίοι συνδράμουν με βυτία στην κατάσβεση της φωτιάς.


Οι άντρες της πυροσβεστικές, αλλά και οι κάτοικοι του χωριού δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να μην εξαπλωθεί η φωτιά, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Aridaia365 η κατάσταση είναι ελεγχόμενη


Προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς θα πραγματοποιήσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας και δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365