Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Αριδαία: Ασυνείδητοι ξήλωσαν τους κώνους απαγόρευσης παρκαρίσματος (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Ο Δήμος Αλμωπίας πριν λίγο καιρό, προχώρησε στην τοποθέτηση κώνων απαγόρευσης παρκαρίσματος σε αρκετές διασταυρώσεις, εντός της πόλης της Αριδαίας.


Ξημερώματα Κυριακής 1 Αυγούστου, ασυνείδητοι ξήλωσαν κάποιους από τους κώνους και τους παράτησαν πεταμένους στην άσφαλτο στη διασταύρωση των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης με Αθανασίου Διάκου (έξω από το Benetton), όπως μπορείτε να αντικρίσετε από τις φωτογραφίες:





6 σχόλια:

  1. Κωλοπαιδα να ανοίξουν οι κάμερες καταστημάτων και να βρούν ποιοι είναι!
    Ο δήμος να τους ξανά τοποθετήσει γιατί ήταν πολύ αποτελεσματικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλη μια ένδειξη έλλειψης παιδείας στην περιοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πολύ άντεξαν για τη παιδεία που υπάρχει από μικρούς και μεγάλους... να ανοίξουν οι κάμερες και να τιμωρηθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας μπουν Βυθιζομενοι μεταλλικοί και ας τους ξηλώσουν άνθρωποι, η αυτοκίνητα.Για ακόμη μια φορά πάλι τα ιδια όπως πριν μερικά χρόνια.Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει ούτε ένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η τοποθέτηση τους ηταν κατι σωστό και βοήθησε πολύ... Αλλα αν θέλουμε να τ λεμε ολα σωστά να βάλει και κάποιος λιγο χερι στ καταστήματα.. Δεν γίνεται να εχουμε κώνους απο διπλα βαλε χαρτοκουτια βαλε μηχανακια βαλε ταμπέλες για να κραταμε φατσα στ μαγαζι... Μην μιλήσω για τον απο πάνω δρόμο γλαστρες ψυγεία μπαλετες ουτε με τ πόδια δεν περνάς.. Αυτα δεν ειναι έλλειψη παιδείας? Βάλαμε τους κώνους και λύσαμε το πρόβλημα?δεν ειμαι υπέρ στο οτι κάποιος τα ξήλωσε αλλα ηταν και λογικό.. Θα αρχίσουμε να παρκάρουμε στα χωριά τριγύρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365