Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλμωπίας

Δελτίο Τύπου

Ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλμωπίας βρίσκεται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση πυρκαγιών. Στο πλαίσιο της έγκαιρης λήψης μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης των ακραίων  φυσικών φαινομένων και καιρικών συνθηκών που πλήττουν τη χώρα, έχει ενεργοποιηθεί στο σύνολο των κοινοτήτων. Ο Δήμος Αλμωπίας συνεργάζεται με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας και όλους τους Προέδρους.

Εκτός από το προσωπικό πολιτικής προστασίας βρίσκονται επίσης στη διάθεση του Δήμου, φορτωτές, Grader και JCB, ώστε να συνδράμουν εάν χρειαστεί.


Με την συνεισφορά όλων μας θα διαχειριστούμε τις όποιες πιθανές εστίες πυρκαγιάς προκύψουν, κάτι το οποίο απευχόμαστε όλοι.

Ακόμη υπενθυμίζουμε στους δημότες ότι απαγορεύεται για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ λόγο το άναμμα φωτιάς σε υπαίθριο χώρο, καθώς και οι εργασίες σε δασικές ζώνες για τις επόμενες ημέρες. Αναλυτικές οδηγίες για την πρόληψη πυρκαγιών, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας:  https://www.civilprotection.gr/el/dasikes-pyrkagies


Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΝΑΝΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365