Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Αριδαία: Εμβολιάστηκε ο Πάτερ Παΐσιος και οι μοναχοί της Ι.Μ. Αγίου Ιλαρίωνος Προμάχων

Δελτίο Τύπου
Σας γνωστοποιούμε ότι στις 20/8/2021 πραγματοποιήθηκε  στο Κ. Υ. Αριδαίας ο εμβολιασμός του Πατήρ Παϊσιου, γέροντος της Ιεράς Μονής Αγίου Ιλαρίωνος και των συν αυτώ μοναχών της Ιεράς Μονής.

Δείτε την φωτό:



28 σχόλια:

  1. μπράβο .Πολύ σωστή κίνηση αγάπης.Μέτρησε.έστω κι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπάμαι πολύ για την κατάντια ανθρπων που πανηγυρίζουν για τον μεσαίωνα που έρχεται με διαχωρισμό ανθρώπων

      Μάλιστα πόλοι έχουν αναλάβει ρόλο και έχει αποκτήσει νόημα η ζωή τους να επιβάλουν το εμβόλιο σε όλους γύρω τους λες και είναι λεπροι...

      Άνθρωποι αμόρφωτοι αξεστοι πρώην αποτυχημένοι
      Νιώθουν περηφάνια για μια προσωπική επιλογή που έκαναν το εμβόλιο λες και πήγαν στον πολεμο

      Λυπάμαι ειλικρινά που κάποιοι νιώθουν ανώτεροι των άλλων

      Διαγραφή
    2. 4:00 μεσαίωνας είναι όταν δεν ακους την επιστήμη και ακούς τον κάθε γραφικό. κανεις δε νιώθει ανώτερος, αλλα πιο εξυπνος σιγουρα νιωθει που ακουει αυτους που πρέπει. καποιοι δεν θελετε να τελειώσει αυτο που ζουμε, μπορει να σας βολευει κιολας, καποιοι αλλοι ομως θελουμε να παρουμε πίσω την κανονικοτητα μας και φυσικα δεν θελουμε να ακουμε για νεκρους και γεματα νοσοκομεια. Και η λυση για να πάρουμε την κανονικοτητα μας πίσω, είναι καλός ή κακώς το εμβόλιο και η μόνη λύση για να μην ακουμε για νεκρούς και γεμάτα νοσοκομεία. χωνέψτε το επιτέλους και σταματήστε να ακούτε την κάθε θεωρία του κάθε ψεκασμένου ή του κάθε ένα που θέλει να έχει πολιτικό και όχι μονο κέρδος από την αρνηση των εμβολιων. μαθε λιγο πως όλοι οι ψεκασμενοι (τραγκας, βοβλης, πετρακος, κουβελας κα) εχουν ιδρύσει 2 κόμματα, μάθε λίγο ο βασιλείου απο την έδεσσα με ποιον ετρεχε στις προηγουμενες εκλογες. δεν θελουν να σας σωσουν οπως νομιζετε, να σας εκμεταλλευτούν θελουν. και οχι δεν ειμαι υπερ της κυβέρνησης, δεν τους ψήφισα ούτε θα τους ψηφίσω, είμαι απο αυτους που λένε μητσοτακη γαμιεται. αλλα αλλο η επιστημη και αλλο η ηλιθιοτητα σας

      Διαγραφή
    3. Ποια επιστήμη ακούς?
      Του Μητσοτάκη? Που σε εκβιάζει μέσω της εργασίας να πας να κάνεις κάτι αλλιώς θα βρεθείς στο δρόμο?
      Μάλλον έχεις καταβολές από ιδιαίτερα "δημοκρατικά" καθεστώτα

      Έχεις δει εσυ6αλλου να χρηματιζουν νέους να πάνε να κάνουν ένα πειραματικό εμβόλιο?
      Μάλλον έχει μπερδέψει το δικαίωμα σου να εμβολιαστείς με το όνειρο σου όλοι γύρω να κάνουν ότι έκανες κι εσύ

      Αυτό να το ψάξεις λίγο... Λέγεται αυταρχισμός

      Διαγραφή
    4. Με τον εμβολιασμό έχουν μειωθεί οι θάνατοι και οι νοσηλείες. Αλλά δεν μπορείτε κάποιοι αρνητές μα το κατάλαβε πόσο σημαντικό είναι. Επιμένετε να λέτε τα δικά σας

      Διαγραφή
    5. Ρε τι ιός είναι αυτός που όλο το καλοκαίρι και όσο είχαμε τουρίστες δεν έγινε κανένα λοκνταουν βλ. Μύκονο
      Να μην μιλήσω για την Χαλκιδική που είναι ο ένας πάνω στον άλλο φέτος... Εκεί δεν κολησανε γιατΙ χρειαζόμαστε τον τουρισμό

      Δυστυχώς δεν μπορείτε να παραδεχτείτε ότι ο κορ ωνοιος έγινε εργαλείο τρομοκράτηαης διχασμόυ.
      Οποίος θέλει καλώς έμβολο; ζεται
      Οποίος δεν επιθυμεί είναι δικαίωμα του και καλείται απλώς να τηρεί μέτρα προστασίας

      Τι άλλο πιο απλό και κατανοητό
      Αλλά είπαμε ο κάθε απόφοιτος ιεκ που εμβολιαστηκε νιώθει ότι αποφοίτησε από το Χάρβαρντ... Ομοιδεατης με Ευαγγελάτο και βασιλακοπουλο
      Τιμή σας και καμάρι σας τα φασιστικα πιστεύω σας

      Διαγραφή
    6. 5:57, λες δεν εγινε ολο το καλοκαιρι κανενα λοκνταουν και στην ιδια φραση λες βλ. Μυκονο, ανερείς τον ιδιο σου τον εαυτο στον ιδια φραση, απο εκει να φανταστεις ποσο μπερδεμενος εισαι. Φετος το καλοκαιρι να σε ενημερώσω πως εκτος απο την Μύκονο και η Κρήτη και η Καλαματα σημερα μπήκαν σε τοπικά λοκντανουν. Επίσης όλο το καλοκαιρί η ελλάδα είναι γεμάτη κρούσματα, αλλα εξαιτίας των εμβολίων οι γεμάτες ΜΕΘ είναι οι μισές σε σχέση με τα ίδια κρούσματα των χειμώνα και οι θάνατα λιγότεροι κάτα 1/5. Τα λοκνταουν έγιναν γιατι οι ΜΕΘ ήταν γεμάτες. Κοντά στις 900 των χειμώνα, με τα ίδια κρούσματα και περισσότερα το καλοκαίρι είναι ούτε 350 σήμερα.. και όλα αυτα εξαιτίας των εμβολίων που αν το κάνεις κατα 90% δεν μπαινεις σε ΜΕΘ, αν δεν μπαινεις σε ΜΕΘ δεν επιβαρύνεις το σύστημα υγείας και δεν χρειάζονται λοκνταουν.
      Μπορείς να τα καταλάβεις αυτά; όχι αφού ζεις στο δικό σου κόσμο και πάλι θα βρεις κάτι να πεις. ζήσε στον κοσμο σου και ακου τον Βοβολη και τον Χίο

      Διαγραφή
  2. Μπράβο τους. Να τα βλέπουν αυτά οι χριστιανοταλιμπαν που νομίζουν θα μπει ο διαολος μέσα τους αν κάνουν το εμβόλιο. Μπράβο σε όλους τους μοναχούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως φίλε μου ξέρεις γιατί άργησαν τόσο πολύ και ποιά ήταν η άποψή τους λίγες ημέρες νωρίτερα

      Διαγραφή
    2. Φίλε εύχομαι ολόψυχα σαν χώρα να μην έρθουμε αντιμέτωποι με πραγματικούς ταλιμπάν.. τότε θα αντιληφθούμε όλοι μας τη σημασία αυτής της λέξης..

      Διαγραφή
  3. αυτό μάλιστα!!! Αυτή είναι Εκκλησία Ναι.Έτσι μαζεύεις πιστούς...ωραίες κινήσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατι υπαρχει ατη η στρεβλη εντυπωση οτι ανεμβολιαστοι ειναι οσοι ειναι θρησκοι?
    όσοι το πιστευουν αυτό ειναι βαθεια νυχτωμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12.55 λάθος κάνεις. Οι θρησκοληπτοι είναι ΟΛΟΙ ψεκασμενοι. Όχι οι θρησκευομενοι (θρησκους τους λες εσύ). Είναι αυτοί που πηγαίνουν με σταυρούς και εικόνες στα διάφορα συλλαλητήρια.

      Διαγραφή
    2. Αυτούς που βλέπεις στα συλλαλητήρια είναι οι αυτοαποκαλούμενοι (ΓΟΧ) Σχισματικοί παλαιοημερολογίτες και καμία σχέση δε έχουν με την ορθόδοξη εκκλησία της Ελλάδας.Μη γράφετε ότι ναναι χωρίς να γνωρίζετε.

      Διαγραφή
  5. Δεν το βλέπω και στα σοβαρά απο ατομα που ασχολούνται με τι Πολιτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατί πολύ φανατικοί της εκκλησίας δηλώνουν με πάθος ότι ''το εμβόλιο θα καταστρέψει την ελλάδα και την πίστη'' τους...Κι όταν το λένε ακόμα και ιερείς χαμηλής στάθμης στα χωριά ,τι συμπέρασμα βγαίνει ? Ότι οι πολύ θρησκευόμενοι είναι αντιεμβολιαστές.Το βλέπουμε κι όλας γύρω μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ θυμάμαι στις αρχές τον εμβόλιων πιστοί από εκείνο το μοναστήρι ήταν εντελώς ενάντια των εμβολίων, τί έγινε τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σιγά σιγά όλοι οι ψεκασμενοι θα θα βάλουν μυαλό, είτε θέλουν είτε όχι. Δεν παίζουμε με την υγεία που μας αφορά όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μάπα ψεκασμενος είσαι εσύ καί όλο σού τό σόι γιατί εσενα ψεκασανε, άμα δεν πούνε στον κόσμο τί πραγματικά συμβενει μήν περιμένεις θά μείνεις με τό όνειρο, πάψε να έχεις γνώμη για όλα καί για όλους τραχανοπλαγια.



      Διαγραφή
    2. Το ότι έκανε ο γέροντας το μπόλι είναι δική του επιλογή και καλά έκανε!Δεν υποχρεώθηκε από κανέναν, εμείς οι "ψεκασμενοι" με τη χούντα του Μητσοτάκη έχουμε πρόβλημα! Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε.Τι σχέση έχει το μπόλι με την εκκλησία; Και μάλιστα σπεύσετε να εκμεταλλευτείτε το γεγονός.Τι να πω ...Άκου θα βάλουν μυαλό... Εσένα περιμέναμε να μας το πεις!!

      Διαγραφή
    3. 3.34 πλανασαι πλανην οικτρα αν νομίζεις ότι οι ψεκασμενοι θα βάλουν μυαλό. Δεν έχει βρεθεί, ούτε θα βρεθεί φάρμακο ή εμβόλιο για τη βλακεια. Θα βάλει μυαλό ο 4.09; διάβασες το σχόλιό του; τέτοιοι ζουν σε παράλληλο σύμπαν, ζουν στον κόσμο τους. Μην ασχολείστε με αυτούς

      Διαγραφή
    4. 4:37 αφού το αποκαλείς μπόλι καταλάβαμε που ανήκεις. Επίσης μην μπερδεύεις την πολιτική με θέματα υγείας.

      Διαγραφή
    5. Ποια είναι τα θέματα υγείας η υποχρεωτικότητα που επιβάλλεται από ένα χουντικό καθεστώς; Ξεκόλλα όλο τα ίδια γράφεις !!!

      Διαγραφή
  9. Φίλοι μου αν πιστεύετε ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει όλο αυτό και θα γυρίσουμε στην παλιά κανονικότητα,μάλλον έχετε μεγάλη φαντασία.
    Ήρθε και θα μείνει όλο αυτό και είναι η αρχή για μια νέα τάξη πραγμάτων.Πριν κοροϊδέψετε σκεφτείτε λίγο και κάντε λίγη υπομονή,θα τα δούμε όλα,όσοι μείνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 4.43 ο 4.09 μια χαρά τα είπε, αλλά δεν ξέρεις γράμματα να τα διαβάσεις μάλλον... Καλά σας κάνει ο Μητσοτάκης, χούντα αυτό σας χρειάζεται, δεν είστε μόνο αγράμματοι, είστε και επικίνδυνοι!! Και η καραμέλα "ότι θέλω θα κάνω με το σώμα μου", δεν περνάει γιατί θα έρθει μια μέρα που θα κρατάς κρεβάτι στην ΜΕΘ από κάποιον που θα το χρειάζεται πραγματικά και όχι επειδή είναι τρομπας και αρνητής του εμβολίου!! Να σας βάλουν να υπογράψετε όλους εσάς, τους μάγκες που θα σώσετε τον κόσμο, ότι σε περίπτωση αρρώστιας δεν θέλετε να νοσηλευτειτε... για να δω πόσοι θα το υπογράψετε; Και επειδή θα απαντήσεις φυσικά "πληρώνω φόρους είναι υποχρεωμένοι", όχι δεν είναι για κάτι βόδια σαν εσένα, γιατί σου δίνουν την λύση να μην φτάσεις εκεί!! Και καλά έκαναν όλοι στο μοναστήρι και εμβολιαστηκαν, δεν θα σου ζητήσουν την άδεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι ο 4.43 και έκανα λάθος που έγραψα για τον 4.09.Για τον 4.00 ήθελα να γράψω. Το δάχτυλο φταίει. Πάντως να ξέρεις κι εσύ και ο 4.09 ότι είμαστε στην ίδια πλευρά, την κανονική και λογική

      Διαγραφή
    2. Κανονική και λογική για σένα.Αν θες να μάθεις η κανονική πλευρά είναι αυτή που θέλει ενωμένους τους Έλληνες απέναντι σε αυτό που έρχεται!Μη βιάζεσαι και θα δεις!

      Διαγραφή
  11. Συγχαρητήρια στον Πάτερ Παΐσιο και στις μοναχές πού έδωσαν το σωστό παράδειγμα. Είναι τόσο αναγκαίο να γνωρίζει ο κόσμος πως οι άνθρωποι τού Θεού στηρίζουν το έργο της επιστήμης όπως θα έπρεπε να κάνουμε όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365