Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Επισκέψεις Λάκη Βασιλειάδη στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Πέλλας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Τις δύσκολες αυτές ημέρες που η χώρα μας δοκιμάστηκε από ένα ακόμα ακραίο φαινόμενο, αυτό των δασικών πυρκαγιών, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης θεώρησε χρέος του να επισκεφτεί τις μονάδες του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος που εδρεύουν στην Πέλλα, ώστε να ευχαριστήσει προσωπικά τις γυναίκες και τους άντρες, τα στελέχη και τους εθελοντές για τον αγώνα που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν καθημερινά.

Ο Βουλευτής επισκέφτηκε τη Τετάρτη την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών, ενώ την Πέμπτη βρέθηκε στις ΠΥ Έδεσσας και Αριδαίας, όπου και συνομίλησε με τα στελέχη και τους Διοικητές Αντιπυράρχους Γκ. Καμπουρίδη, Π. Φωστηρόπουλο και Α. Κώνστα. Κατά την επίσκεψή του στην Έδεσσα συναντήθηκε επίσης και με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πέλλας, Πύραρχο Ζ. Γιώτη.

Οι δυνάμεις της ΠΕ Πέλλας συνέδραμαν και αυτές στις πρόσφατες πυρκαγιές που ξέσπασαν στη χώρα μας με πυροσβέστες, οχήματα και πεζοπόρα τμήματα που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των πύρινων μετώπων.

Οι Αξιωματικοί ενημέρωσαν τον Λάκη Βασιλειάδη για την οργάνωση των πυροσβεστικών υπηρεσιών στην Πέλλα και τη διαθεσιμότητα των δυνάμεων η οποία είναι σε καλό επίπεδο, το οποίο χρήζει βελτίωσης. Επιπλέον, συζητήσαν και για προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν με σημαντικότερο την ανάγκη ανανέωσης του στόλου των οχημάτων, για το οποίο ο Βουλευτής δεσμεύτηκε να εντείνει τις παρεμβάσεις του προς την πολιτική ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου.
Ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε πως «η προστασία της ανθρώπινης ζωής, των περιουσιών και του φυσικού περιβάλλοντος είναι πρωταρχικός στόχος του σύγχρονου Κράτους. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τις νέες, σοβαρές απειλές που θα έχουμε απέναντί μας ολοένα και συχνότερα στο άμεσο μέλλον, ώστε να προετοιμαστούμε έγκαιρα. Μόνο με σωστή δουλειά, επαγγελματισμό, ενωμένοι και σε καλή συνεργασία μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε».







2 σχόλια:

  1. Ε δεν μπορώ θα σχολιάσω.. Ρε παιδιά ανήκετε στα σώματα ασφαλείας! Δεν ειχαμε φωτιες να πεις ότι είσαστε κουρασμένοι! Τα άρβυλα δεν θα έπρεπε να ήταν δεμένα; Οι μπλούζες λιγο στρωμένες-κουμπωμενες; Σταση σώματος όχι σαν να εισαι μπροστά σε παραλία ελεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον Γιώτη και στον διοικητή!! Κατα τα αλλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365