Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Λάκης Βασιλειάδης: Συνεχίζεται η λειτουργία του καταστήματος ΕΦΚΑ στην Αριδαία (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη Λάκη Βασιλειάδη στη νέα Τοπική Διεύθυνση e-ΕΦΚΑ στην Έδεσσα – Συνεχίζεται η λειτουργία του καταστήματος στην Αριδαία.


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε εχθές τη νεοσύστατη Τοπική Διεύθυνση e-ΕΦΚΑ Α΄ Πέλλας, με έδρα την Έδεσσα, όπου και συνομίλησε με τον Διευθυντή κ. Ι. Νικολαΐδη και τους υπαλλήλους αναφορικά με νέα δομή της μονάδας, τη λειτουργία της και τις προκλήσεις που παραμένουν.

Η πρόσφατη αναβάθμιση του καταστήματος του e-ΕΦΚΑ αναμένεται να διευκολύνει την διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων, με σημαντικότερη αυτή της απονομής νέων συντάξεων. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή έχει να κάνει με την έλλειψη χώρου, καθώς η μονάδα προέκυψε από συγχώνευση με αντίστοιχη του ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ).

Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει και η αναβάθμιση του Γ' Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Πέλλας στα Γιαννιτσά σε Τοπική Διεύθυνση. Με τις δύο νέες αυτές οργανικές μονάδες θα μοιραστεί το έργο της απονομής συντάξεων με αποτέλεσμα την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων. Παράλληλα, το κατάστημα στην Αριδαία συνεχίζει τη λειτουργία του, προσφέροντας τις ίδιες υπηρεσίες με πριν.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Βουλευτής, «στόχος είναι να προχωρήσει και στην πράξη η ενοποίηση των ταμείων κάτω από την ομπρέλα του e-ΕΦΚΑ, ώστε οι πολίτες που εργάζονταν για μια ζωή να μην ταλαιπωρούνται περιμένοντας ακόμα και για χρόνια για να πάρουν τη σύνταξη τους».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365