Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Αλμωπός Αριδαίας: Σημερα ξεκινάει η προετοιμασία

Ανακοίνωση Αλμωπού
Σήμερα, Τρίτη 17 Αυγούστου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό γήπεδο της Αψάλου θα γίνει η πρώτη προπόνηση της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Μια σεζόν που θα βρει την ομάδα μας αγωνιζόμενη στην Superleague 2, μια σεζόν που ξεκινά με όνειρα και φιλοδοξίες ανάλογα της ιστορίας του συλλόγου μας.

Ο Γιώργος Τυριακίδης με το επιτελείο του, θα καλωσορίσουν παλιούς και νέους παίκτες και θα ξεκινήσουν το χτίσιμο της νέας ομάδας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στις 26 Σεπτεμβρίου. Έπειτα θα ακολουθήσουν εργομετρικά, εξετάσεις και φιλικά παιχνίδια που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. 

 

6 σχόλια:

  1. Αντε να δουμε με το καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οκτώβριο το πρωτάθλημα.Καλη επιτυχία στην ομαδάρα μας σε όποια κατηγορία κι αν παίζει.
    Μπράβο σε όλους όσους κατάφεραν αυτά τα τρομερά πράγματα τα τελευταία χρόνια.Δεν θα κουραστούμε να λέμε ότι είναι εντυπωσιακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με ποιους παικτες θα παίζουμε, ονόματα δεν έχουν, γιατι δεν ενημερωνει η διοίκηση με ανακοινώσεις για τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις. τι μυστικοπάθεια ειναι αυτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η μανία του να τα μαθαίνετε όλα μερικοί πραγματικά είναι εξωφρενική!Ρε αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν την προσπάθεια τους έχουν ξεπατωθει να προσπαθούν να μαζέψουν χρήματα και εσείς θέλετε να τα μαθαίνετε όλα και μάλιστα με θρασύ τρόπο!!!Γιατι το ένα γιατί το άλλο.Κάντε υπομονη,κοντός ψαλμός αλληλούια!Ολα στην ώρα τους παλιοκουτσομποκιδες!!!Το ότι δεν μιλούν σημαίνει πως είναι προσεκτικοί και προσπαθούν να κρατήσουν μια ηρεμία και μια σοβαρότητα στην ομάδα.Οποίος θέλει να τα μαθαίνει όλα και καίγεται τόσο πολύ,ας μπει στη διοίκηση και όταν μπει ας τα λέει και σε εμάς!!!χαχαχα!

      Διαγραφή
    2. 4:23 καθε σοβαρή ομάδα όταν κανει μεταγραφές ή ανανεώσεις τις ανακοινώνει, να ξέρει ο κόσμος ποιοι θα παίζουν στην ομάδα, να ξέρει γιατί να αγοράσει διαρκείας. αυτή η μυστικοπάθεια που λεει ο φίλος πιο πάνω δεν κάνει καλό. Ο κόσμος θέλει ξεκάθαρες κουβέντες. Όχι λόγω κουτσομπολιού, αλλά γιατί έτσι λειτουργούν ολες οι ομάδες παγκοσμίως.

      Διαγραφή
    3. Ρε φίλος δεν κατάλαβες ό άνθρωπος ειρωνικά τά λέει δεν κατάλαβες τό ύφος του,ναι λοιπόν έτσι είναι όπως τά λές πρέπει να γίνονται αλλά και πάλι δεν πειράζει όλα θά γίνουν, τό μόνο λυπηρό είναι με τούς παίχτες πού δεν μπορούν νά παιξ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365