Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Αριδαία: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το θέατρο σκιών ''Του Γιουβάν'' (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο θέατρο σκιών ''Του Γιουβάν'' όπου ο συντοπίτης μας με καταγωγή από Αριδαία Γιάννης Παπαδόπουλος, χάρισε αμέτρητα χαμόγελα στους μικρούς φίλους και όχι μόνο που έδωσαν βροντερό παρών.

Την πρώτη μέρα του διημέρου πραγματοποιήθηκε η παράσταση ο καπετάν Γκρης, ενώ την δεύτερη και τελευταία μέρα πραγματοποιήθηκε η παράσταση η Κλέπτρια των Παρισίων.

Ενώ σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Αλμωπίας κύριος Ανδρονίκου Κωνσταντίνος. 

Ο Αντώνης Καρατζίδης ήταν παρών στην εκδήλωση του Δήμου Αλμωπίας και μας μεταφέρει παρακάτω τον παλμό.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:











1 σχόλιο:

  1. κρίμα να μην έχουμε οργανωμένους χώρους παραστάσεων.Ακόμα και το Θεατράκι στο Δασάκι (έργο Χατζηδημητρίου το 2001) μοιάζει λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365