Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας: Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου - Παρόν η μητέρα στου Στ. Τσιτσιπά (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας στην Πιπεριά, η συνέντευξη τύπου με αφορμή το Aridea Cup 2021, παρουσία του Δημάρχου Αριδαίας Χρήστου Μπάτση, του αρμόδιου Αντιδημάρχου Δημήτρη Γιάντση, του Περιφερειακού Συμβούλου Πέτρου Ζέρζη και εκλεκτή καλεσμένη την μητέρα του πρωταθλητή μας Στέφανου Τσιτσιπά, Τζούλια.

Αρχiκά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας Πέτρος Τσαρκνιάς, ο οποίος ανέφερε πως το Aridea Cup πραγματοποιείται για 9 φορά, με μέτρα ασφάλειας κατά του κορωνοϊού και συμμετέχουν 110 αθλητές από 12 χώρες. Συνέχισε λέγοντας πως από τον Σεπτέμβριο θα γίνουν αλλά 3 καινούργια γήπεδα στην Πιπεριά και άλλα 2 στην παραποτάμια περιοχή της Αριδαίας, ενώ θα γίνει συντήρηση σε άλλα 9 γήπεδα. Τόνισε πως ο σύλλογος θέλει να έχει συνεργασία με όλους τους φορείς. Υπογράμμισε πως Δήμαρχος στάθηκε δίπλα στον Ο.Α. Αριδαίας, όπως και όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές. Ενώ αποκάλυψε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι θετικός να βοηθήσει σε ενδεχόμενη μεγάλη εκδήλωση αντρών στην περιοχή μας. 


Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στο σύλλογο για την διοργάνωση και τόνισε πως γίνεται σοβαρή δουλειά. Ανέφερε πως Λουτρόπολη στηρίζει για πρώτη φορά το τουρνουά, ενώ όλη η περιοχή ακούγεται όλο και πιο συχνά, με αφορμή την Άρση Βαρών και  το Τένις. Ξεκαθάρισε πως ότι σχεδιάζει ο σύλλογος ο Δήμος θα είναι παρόν, ενώ ανέφερε πως θα γίνουν παρεμβάσεις 250.000 ευρώ στα ταρτάν των γηπέδων.


Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέτρος Ζερζης ο οποίος τόνισε πως είναι τιμή και χαρά που βρισκόμαστε σε ένα τουρνουά που έχει γίνει πλέον θεσμός. Η διοίκηση κάνει πολύ καλά την δουλειά της. Ο σύλλογος αποτελεί ένα πόλο έλξης για την περιοχή. Ευχήθηκε σύντομα να προχωρήσουν τα έργα και έδωσε την υπόσχεση πως σαν περιφέρεια είμαστε στην διάθεσή του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας.


Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Γιαντσης δήλωσε πως η περιοχή προάγει παιδεία, πολιτισμό και αθλητισμό, ενώ η συνεργασία με τον σύλλογο θα συνεχιστεί και μετέπειτα.


Η Τζούλια Τσιτσιπά δήλωσε χαρούμενη που βρίσκεται στο τουρνουά, τόνισε πως έχει γίνει μια πολύ καλή διοργάνωση και ότι τις αρέσει πολύ το περιβάλλον και οι εγκαταστάσεις, ενώ εξήρε την πολύ καλή προεργασία που έχει γίνει και έδειξε σίγουρη πως αν ο γιος της Στέφανος έρθει στην Αλμωπία θα είναι πολύ ευχαριστημένος από τις εγκαταστάσεις.


Στο τέλος ο Πέτρος Τσαρκνιάς απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση να προετοιμαστεί στα Λουτρά και στην ευρύτερη περιοχή ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365:





































2 σχόλια:

  1. καλή επιτυχία, ανοίγετε καινούργιους δρόμους κάνετε τον τόπο μας γνωστό σε όλο τον κόσμο και όλους εμάς περήφανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365