Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Αλέξανδρος Παπαναστασίου: Την ώρα που πανηγύριζε στο Τόκιο, καιγόταν το σπίτι του στην Αγία Άννα

Μια απίστευτη κατάσταση ζει η οικογένεια του Αλέξανδρου Παπαναστασίου

Την ώρα που ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου ζούσε τη μεγαλύτερη στιγμή της αθλητικής του καριέρας έμπαιναν στο σπίτι της οικογένειας του στην περιοχή της Αγίας Άννας οι φλόγες.


Μια απίστευτη κατάσταση ζει η οικογένεια του Αλέξανδρου Παπαναστασίου. Ο 21χρονος περιφερειακός μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής σφράγισε την πρόκριση στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά πόλο.


Την ίδια ώρα στην Αγία Άννα οι φωτιές είχαν μπει στο σπίτι της οικογένειας του. Την είδηση έκανε γνωστή ο πατέρας του, Τάσος Παπαναστασίου.


Ο "πιλότος" του ελληνικού πόλο έγραψε συγκεκριμένα σε ανάρτησή του: "Και τώρα ας μου πει κάποιος, όταν την ίδια στιγμή που η φωτιά μπαίνει στο σπίτι σου στην Αγ. Άννα, ο γιος κερδίζει μετάλλιο στο Τόκιο, κλαις από χαρά ή από λύπη;"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365