Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Γιορτάστηκε η Μεταμόρφωση του Σωτήρος στο Ριζό Σκύδρας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ Ιωήλ τελέστηκε σήμερα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Ριζό του Δήμου Σκύδρας. 

Στην λειτουργία μετείχαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Σκύδρας Αρχμ.Αντώνιος Κορέστης, ο προϊστάμενος του ναού πρωτ.Βασιλειάδης Ιωάννης καθώς και οι δυο διάκοι Δαυίδ και Μωυσής. 

Επίσης, παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ.Danis Tzamtzis, ο Βουλευτής Πέλλας κ.Lakis Vasileiadis, η Δήμαρχος Σκύδρας κ.Κατερίνα Ιγνατιάδου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού ,  Πρόνοιας και δημοτικής ενότητας Μενηίδος κ.Ioanna Vergou, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Giannis Theodosiou, ο Πρόεδρος της Τ.Κ Ριζού κ.Xaralampos Fantidis, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ.Πέτρος Περδικάτσης καθώς και εκπρόσωπος του Στρατηγού της 2ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Έδεσσας. 

Ευχόμαστε, ο Μεταμορφωθείς Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός, να μεταμορφώσει την ψυχή και την ζωή μας για να κερδίσουμε την αιώνια βασιλεία  και να σωθούμε. 

Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους! 

Χρόνια πολλά στο Ριζό!

Εκ του ιερού ναού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365