Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Αλμωπία ΤΩΡΑ: Έλεγχοι για μάσκες και εμβολιασμένους εντός καταστημάτων

Οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν το επόμενο διάστημα

Έλεγχοι γίνονται αυτή την ώρα στην Αλμωπία, για τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19.

Συγκεκριμένα οι αρμόδιες υπηρεσίες αυτή την ώρα κάνουν ελέγχους κυρίως για την χρήση μάσκας, αλλά και την τήρηση των πρωτοκόλλων στην εστίαση. Αποστάσει, μάσκες και μόνο εμβολιασμένους εντός καταστημάτων. 

Σε κάποιες περιπτώσεις βεβαιώθηκαν πρόστιμα.

Οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

9 σχόλια:

  1. Μεγάλη δουλειά κάνουν τί νά πούμε, μόνο πρόστιμα καί οι φωτιές πάνε κι έρχονται άιντε άιντε ρε κάντε καμιά άλλη δουλειά, από τά γραψειματα θά τα βγάλει ό Κυριάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όσοι θέλουμε να διατηρήσουμε τη θρησκεία μας εμβολιαζόμαστε γιατί αυτή ειναι η επίσημη πρόταση.Όσοι δεν εμβολιάζονται δεν ανήκουν στην επίσημη Θρησκεία μας και πρέπει να απομονωθούν.Ακούμε τις κεφαλές της Εκκλησίας μας όχι κάθε έναν του χώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουρασατε πλέον.αλλη δουλειά δεν έχετε από το να κρίνετε τους παντες

      Διαγραφή
    2. Η Εκκλησία φίλος τελευταία δεν μας τά λέει καλά, τά καλά καί συμφέροντα είναι μη χάσει την μάσα,αρε χριστοδουλε τα έλεγες εσύ.

      Διαγραφή
    3. Έλεος που θα σου πει η θρησκεία για θέματα υγείας μέτα λέμε για τους Ταλιμπάν χειρότεροι είμαστε

      Διαγραφή
    4. κεφαλή είναι ο Κύριος Ιησούς Χριστός. για να μιλάς εσύ τώρα για εκκλησία, η ορθοδοξία έχει κρατηθεί κατα καιρούς από έναν και δυό του χώρου, όπως τους αποκαλείς. Άγιοι άνθρωποι. τότε τους πετροβολούσαν οι δικοι τους παπαδες, τους εκοψαν χερια, γλωσσες. και μετα απο χρόνια αναγνωρίστηκε το έργο τους. εσυ ο ιδιος τους προσκυνας τωρα. διοτι ειναι Αγιοι. έτσι και τώρα έχουμε Αγιους εν ζωη. καλύτερα μην χτυπάς με τα πόδια σου τα καρφια.

      Διαγραφή
  3. η επίσημη Εκκλησία βασίζεται σε ανθρώπους του πνεύματος που θέλουν επιστήμη και εκκλησία μαζί.Παραθρησκευτικά μορφώματα και λοιπά δεν εκφράζουν την Εκκλησία μας.Εμβολιάζομαι συνειδητά, ξαναεμβολιάζομαι όσες φορές χρειαστεί και πάω Εκκλησία.Τόσο απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Εκκλησία είναι του Ιησού Χριστού του Εσταυρωμένου. άνθρωποι του πνέυματος , είναι μόνον οι Αγιοπνευματικοί άνθρωποι. ένα Πνεύμα υπάρχει. το Άγιο. όλα τα άλλα είναι δαίμονες. εαν από τώρα φοράμε μασκούλα, κάνουμε τσιμπηματάκι, και διάφορα άλλα, υπό τον φόβο. τότε να δούμε όταν θα μας πουν: ή το κεφάλι σου ή αλλάζεις πίστη, εκεί να δούμε.

      Διαγραφή
    2. εκκλησία και επιστήμη , δεν πάνε μαζί. η εκκλησία θα σου πει το 'ποιός' και το 'γιατι'. η επιστημη θα προσπαθησει να ανακαλυψει το 'πως'. αλλα καθε τοσα χρονια αλλαζει τα λεγομενα της , αυτη που προσκυνατε , η επιστήμη.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365