Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Γκαρακλίδης και Δαρδανελιώτης συνεργάτες του Γυριχίδη

Ανακοίνωση
Η διοίκηση της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης και ο Θωμάς Γκαρακλίδης θα αποτελέσουν μέλη της προπονητικής ομάδας για την καινούρια ποδοσφαιρική σεζόν.

Ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης, που θα είναι ο γυμναστής της ομάδας, είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Μεγιστοποίηση της Απόδοσης στο ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ενώ παράλληλα διαθέτει δίπλωμα προπονητή, κατηγορίας UEFA B, από το 2017.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε δύο διαφορετικές περιόδους στην Αναγέννηση Γιαννιτσών (2011-2012 και 2014-2015) σε Β’ και Γ’ Εθνική κατηγορία και από το 2015 έως το 2020 ήταν μέλος της ομάδας του Εδεσσαϊκού.

Ο Θωμάς Γκαρακλίδης, που θα αναλάβει το ρόλο του βοηθού, είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα το ποδόσφαιρο ενώ διαθέτει και δίπλωμα προπονητή κατηγορίας UEFA B.

Αποτελεί μέλος της ομάδας από το 2019, καθώς αγωνιζόταν με την φανέλα της μέχρι και τη φετινή σεζόν, ενώ στην μακροχρόνια καριέρα του έχει φορέσει τη φανέλα της Δόξας Δράμας σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική, του Εδεσσαϊκού, της Νίκης Πολυγύρου, του Έβρου Σουφλίου, της Καβάλας, του Εργοτέλη και του Ξηροποτάμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365