Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Αλμωπία: Συνεχίζεται η αύξηση των κρουσμάτων - Σε αρκετές Τοπικές Κοινότητες νοσήσεις

Οι νοσήσεις αφορούν άτομα, ή επαφές που συνδέονται με ταξίδι

Αυξητική τάση παρουσιάζουν τα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Πέλλας τις τελευταίες βδομάδες.


Όπως είσαι φυσικό αύξηση παρουσιάζουν όλοι οι Δήμοι του Νομού.


Στην Αλμωπία τις τελευταίες 2 βδομάδες έχει παρατηρηθεί αύξηση στα κρούσματα. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία πρόκειται για νεαρούς ανεμβολίαστους πολίτες, ή πολίτες που πρόλαβαν να κάνουν μόνο την πρώτη δόση του εμβολίου. Ευτυχώς οι νοσηλείες είναι πολύ λίγες, κυρίως για προληπτικούς λόγους. Δεν υπάρχει θάνατος από τις επιπτώσεις του ιού.


Οι νοσήσεις αφορούν άτομα, ή επαφές που συνδέονται με ταξίδι(εσωτερικό - εξωτερικό).


Σε αρκετές τοπικές κοινότητες της Αλμωπίας υπάρχει τουλάχιστον μία νόσηση και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.


Προς το παρόν δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, ενώ ο δείκτης θετικότητας βρίσκεται πολύ χαμηλά.


Οι έλεγχοι των αρμοδίων αρχών για την τήρηση των μέτρων αναμένεται να εντατικοποιηθούν τις επόμενες μέρες.

7 σχόλια:

  1. το κακό ειναι ότι πρέπει να είσαι αυστηρά κατ οίκον 15 μέρες για το καλό των γύρω σου.Και καλού κακού κάθεσαι 20 μέρες...μέσα.Αυτό ειναι το δυσκολότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι ανεμβολίαστοι πρέπει να κυκλοφορούν με καρτελάκι να ξέρουν οι γύρω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12:21 γιατί οι εμβολιασμένοι δεν κολανε ;; Οι εμβολιασμένοι δεν το μεταδίδουν ;;έχεις μπερδευτεί πολύ από ότι φαινετε ,κανε μια ανανέωση στο κεφάλι σου για να γυρίσεις πάλι στην πραγματικότητα γιατί τώρα ούτε εσυ ξέρεις που είσαι .

      Διαγραφή
    2. 12:21, οι εμβολιασμένοι δε νοσούν βαριά και έχουν λιγότερες πιθανότητες να κολλήσουν, άρα και να μεταδώσουν. Επίσης δεν θα πιάσουν κρεβάτι σε νοσοκομείο. Οπότε μπες λιγο στην πραγματικότητα

      Διαγραφή
    3. Λοιπόν οι εμβολιασμένοι μπορούν και να κολησουν και να μεταδώσουν , το να κάνεις εμβόλιο είναι δικη σου κρίση και δικό σου πρόβλημα δεν μπορείς εσυ να κρίνεις τον άλλον που δεν έκανε και να λες να κυκλοφορούν με καρτελάκι οι ανεμβολιαστοι .
      Πολύ πιθανόν το δικό σου εμβόλιο να ήταν ληγμένο και αυτό να σου έχει μπερδέψει το μυαλό . Οπότε μπορείς και εσυ με την σειρά σου στο δικό σου καρτελάκι να γράψεις έκανα εμβόλιο αλλά ήταν ληγμένο .

      Διαγραφή
    4. Αυτοί που κάνανε την ιστορία μεταδίδουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!

      Διαγραφή
  3. Με τον ..ιό μείνετε μέσα δεν έχουμε νοσοκομεία Με την φωτιά ..βγαίνουμε έξω ..δεν έχουμε πυροσβεστική ...Αυτό είναι το μέγα πρόβλημα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365