Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Περιπέτεια υγείας για τον Νίκο Χαρδαλιά – Έπαθε ισχαιμικό, του έβαλαν στεντ

Η περιπέτεια του Νίκου Χαρδαλιά έγινε γνωστή το μεσημέρι της Δευτέρας

Μεγάλη αγωνία πέρασαν οι συνεργάτες του Νίκου Χαρδαλιά. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγία Όλγα.


Η περιπέτεια του Νίκου Χαρδαλιά έγινε γνωστή το μεσημέρι της Δευτέρας (16.08.2021) και ενώ ήταν σε εξέλιξη οι μεγάλες φωτιές στην Κερατέα και τα Βίλλια. 


Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του τοποθετήθηκαν δυο στεντ. 


Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.


Ιατρικό ανακοινωθέν 

«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς .


Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς .


Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση .


Ο Διοικητής


Χαράλαμπος Πρίφτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365