Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

ΔΙΕΚ Αριδαίας: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ

Ανακοίνωση

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες ώστε να υποβάλετε έγκαιρα και έγκυρα την αίτηση συμμετοχής σας στις εξετάσεις Πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ:


Οδηγίες Υποβολής Αίτησης στις Εξετάσεις Πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον ΕΟΠΠΕΠ από Πέμπτη 05/08/2021 έως τη Δευτέρα 20/09/2021.


Η Γραμματεία του ΔΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ είναι ανοικτή καθημερινά και μπορείτε να απευθύνεστε από 10 πμ έως 13.30 για διευκρινίσεις και αιτήματά σας.

Σύμφωνα με τον ΕΟΠΠΕΠ η διενέργεια των εξετάσεων, προγραμματίζεται για το τέλος Οκτωβρίου 2021, σύμφωνα πάντα με τα επιδημιολογικά δεδομένα.


Παρακαλούνται όσοι σπουδαστές μας επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Εξετάσεις Πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ και ενώ έχουν ολοκληρώσει την Πρακτική Άσκηση ωστόσο δεν έχουν επιστρέψει τα Βιβλία προς έλεγχο να το κάνουν άμεσα. Η έκδοση ΒΕΚ είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εξετάσεις Πιστοποίησης


Με εκτίμηση


Γραμματεία ΔΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

2384028242

2384028241

Ηλεκτρονική αίτηση στο ΔΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

e-Αίτηση - Δημόσιο ΙΕΚ Αριδαίας (iekaridaias.gr)


fb|iekaridaias

site|www.iekaridaias.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365