Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021

Ανακοίνωση του ΓΕΛ Αριδαίας για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων

Διαβάστε την ανακοίνωση

Διαβάστε την ανακοίνωση:


Αγαπητά μας Παιδιά,

Μαθητές και μαθήτριες του ΓΕΛ Αριδαίας,


Το να βρούμε αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε περισσότερο από κάθε άλλο πράγμα στη ζωή μας, μέσα σε μια κοινωνία γεμάτη αντιφάσεις και να τραβήξουμε για εκεί, με θάρρος και ακλόνητη αποφασιστικότητα, είναι το στοίχημα που όλοι κάποτε πρέπει να κερδίσουμε.


Σαν αντάλλαγμα γι αυτήν την προσπάθεια θα θυσιάσουμε ωραίες στιγμές από τη νιότη μας, θα ζήσουμε μια ιδιότυπη μοναξιά, θα αναμετρηθούμε με δυνάμεις που θα κινούνται εντελώς αντίθετα προς τη δική μας πορεία.


Σήμερα λοιπόν, ημέρα δικαίωσης της προσπάθειάς μας, εμπεδώσαμε ότι ο δρόμος προς τη γνώση, συμμερίζεται τις αξίες και τα ιδανικά που έχουν επιλέξει οι άριστοι.


Συγχαρητήρια λοιπόν, σε όλους τους παρακάτω συντελεστές που έχουν μερίδιο στα επινίκια: Πρώτα σε σας τους μαθητές και τις μαθήτριες που επιδείξατε ήθος άμεμπτο, διαγωγή εξαίρετη και αδάμαστη θέληση και, μαζί σας, στους καθ ́ όλα θυσιαστικούς γονείς σας. Αμέσως μετά, στους εκπαιδευτικούς εκείνους που σημάδεψαν την προσωπικότητά σας με τρόπο θετικό. Εμφύσησαν πνεύμα εργατικότητας, ενέπνευσαν όραμα και εξήψαν την περιέργεια για γνώση και που αγωνίζονται σήμερα, σε μια δυσερμήνευτη εποχή για το πώς θέλει τον αυριανό πολίτη η σύγχρονη ευρωπαϊκή εκπαιδευτική σκέψη, κρατώντας το ηθικό σας ακμαίο για δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια, σε όλες τις βαθμίδες από το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό το Γυμνάσιο μέχρι το Λύκειο της τυπικής δημόσιας και μη, εκπαίδευσης.


Σε όλους τους μαθητές του ΓΕΛ Αριδαίας, ανεξαρτήτως του σημερινού αποτελέσματος απευθύνω την εξής προτροπή, μέσα από τη δωρεά της αξιοσύνης, που ο Θεός μας παρέχει:


Για την αριστεία του καθενός σας, κόντρα στις απογοητεύσεις, μη σταματήσετε εδώ. «Είναι απλώς μια φάση». Συνεχίστε όλοι και πετάξτε μέχρι εκεί που φτάνουν τα όνειρά σας!!!


Με βαθειά αγάπη,


Εκπροσωπώντας όλους τους Καθηγητές του ΓΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ


ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΙΖΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365