Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Δ. Μπίνος: «Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην υποβάθμιση του ΕΦΚΑ Αριδαίας»

Δελτίο Τύπου

Συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» Δημήτρης Μπίνος έθεσε μια σειρά ζητημάτων.

Συγκεκριμένα:


- Ζήτησε από το Δήμαρχο και Πρόεδρο της Επιτροπής να λειτουργεί δια ζώσης, από τη στιγμή που το επιτρέπουν τα σχετικά πρωτόκολλα. Ο κ. Μπάτσης ανέφερε πως… φαντάζεται ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί από τον επόμενο μήνα. Παράλληλα, ο κ. Μπίνος ζήτησε να Συνεδριάζει σε μη εργάσιμες ώρες, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη.


- Δήλωσε την πλήρη αντίθεση στην υποβάθμιση του υποκαταστήματος ΕΦΚΑ Αριδαίας. Όπως είπε, δεν θα πρέπει να επικρατήσει η μνημονιακή λογική, καθώς μία τέτοια εξέλιξη θα πλήξει πολλούς επαγγελματικούς κλάδους και θα κάνει πιο δύσκολη την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Αναφέρθηκε σε γειτονικούς Δήμους, όπως η Έδεσσα και τα Γιαννιτσά, που δεν έχουν χάσει καμία υπηρεσία και υπογράμμισε πως θα πρέπει να υπάρξει δυναμική αντίδραση από τη Δημοτική Αρχή. Μάλιστα, υπενθύμισε ότι και κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο υπήρξε ανάλογη πρόθεση, ωστόσο μετά τη συντονισμένη αντίδραση της τότε Δημοτικής Αρχής είχε αποτραπεί το κλείσιμο του ΕΦΚΑ. Τέλος, ο κ. Μπίνος σημείωσε πως ως συνδυασμός είναι δίπλα στη Δημοτική Αρχή σε κάθε διεκδίκηση, ωστόσο την πρωτοβουλία οφείλει να την έχει η Διοίκηση.


- Κάλεσε το Δήμαρχο να απαντήσει σχετικά με την καταγγελία του Συνδέσμου Τεχνικών Επαγγελμάτων Αλμωπίας, ο οποίος σε ανακοίνωσή του έκανε λόγο για παράνομες αναθέσεις του Δημάρχου και συνεργατών του. Ο κ. Μπάτσης απάντησε πως δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία από τον Σύνδεσμο και ότι πρόκειται απλά για μία διαδικτυακή καταγγελία και όλα λειτουργούν σωστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365