Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Απολύμανση και πλύσιμο κάδων και δρόμων στο Δήμο Αλμωπίας

Δελτίο Τύπου

Τα συνεργεία τoυ Τμήματος Καθαριότητας, Πρασίνου & Ανακύκλωσης του Δήμου Αλμωπίας με στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, πραγματοποιούν συνεχώς πλύσιμο και απολύμανση των κάδων απορριμμάτων.

Η απολύμανση των κάδων, είναι ιδιαίτερα σημαντική δράση κ επιτακτική ανάγκη ειδικά κατά την θερινή περίοδο και θα συνεχιστεί για όλο το καλοκαίρι σε κάθε Κοινότητα.

Σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται η συμβολή όλων των δημοτών, οι οποίοι καλό είναι να γνωρίζουν και να τηρούν το καθορισμένο πρόγραμμα του Δήμου για την αποκομιδή απορριμμάτων και να τοποθετούν τα απορρίμματά τους συσκευασμένα σε καλά κλεισμένες και ανθεκτικές πλαστικές σακούλες.

Τέλος, ξεκίνησε η διαδικασία σχολαστικού πλυσίματος των δρόμων.


Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΝΑΝΟΥ

6 σχόλια:

  1. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..
    Πολυξένη που ακριβώς γίναν η θα γίνουν όλα αυτά?
    Άστο έχεις χαμένη την μπάλα τελείως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απελπιστική κατάσταση......σε λίγο θα φύγει το καλοκαίρι μας έφαγε η βρώμα και η δυσοσμία έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάνε να βάλεις κι εσύ ένα χεράκι αν είσαι μάγκας!Όχι να μιλάς από τον καναπέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτάνει που βάζεις εσύ.......χεράκι......χοχοχο

      Διαγραφή
  4. Όσοι μιλάνε απο τον καναπέ προφανώς δε πληρώνονται....οι αρμόδιοι ας βάλουν χεράκι να υπογράψουν και να φύγουν εφόσον ούτε η ανακύκλωση λειτουργεί ούτε όλα τα υπόλοιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365