Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Αλμωπός: Πρώτο τεστ με ΠΑΟΚ Β την Κυριακή

Γράφει ο Αντώνης Καρατζίδης
Την πρώτη του φετινή φιλική αναμέτρηση ετοιμάζεται να δώσει ο Αλμωπός Αριδαάιας, καθώς θα αντιμετωπίσει την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. 

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα Λώλας στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 29 Αυγούστου στις 18:00, χωρίς παρουσία φιλάθλων.


Ο Γιώργος Τυριακίδης και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν τα πρώτα τους συμπεράσματα, δοκιμάζοντας διάφορα πρόσωπα και σχήματα.

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα καλό στις τάξεις του σωματείου, η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, ενώ τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούνται διπλές προπονήσεις.


Τέλος, στην αποστολή της ομάδας ενσωματώθηκε πλέον και ο  μεσοεπιθετικός Ραφαήλ Πέττας,  ο οποίος χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365