Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Δεν τα κατάφερε η Αναγέννηση Γιαννιτσών στο Κύπελλο Ελλάδος

Δεν τα κατάφερε η Αναγέννηση
Την ήττα με σκορ 1-2 γνώρισε η Αναγέννηση Γιαννιτσών από τον Άρη Αβάτου για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού.

Η ομάδα του Γιάννη Γυριχίδη μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί με τον Μυλωνά μόλις στο 7′ λεπτό. Μετά έχασε μέτρα στο γήπεδο με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να γυρίσουν το ματς και να πάρουν την πρόκριση με γκολ των Γκέκα και Βαφειάδη. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα χάθηκε μοναδική ευκαιρία να πάει ο αγώνας στην παράταση, αλλά ο Κυζιρίδης δεν κατάφερε να ευστοχήσει από τα 11 βήματα, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών: Καραογλανίδης, Πλατσιώτας Σ., Γαλούπης, Μπαμπαλής, Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος, Χατζηαλεξιάδης, Μυλωνάς, Κατηριάδης, Χαραβητίδης και Πρέτσι.

Άρης Αβάτου: Συνοδινός, Χατζηπαππάς, Χασάνογλού, Κουτσούμπας, Κωσταρέλης, Φούντας, Σαρηγιαννίδης, Τσάπαρης, Γκέκας, Βαφειάδης και Ψεμματάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365